tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.650
nisi gledao nacionalnu klasu?? sad mi te već malo i žaoNikad čuo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi gledao nacionalnu klasu?? sad mi te već malo i žaoNikad čuo.
Pravi muškarci gledaju Superman, Zmajeva Kugla, Hulk, Rocky, Rambo, Terminator, Predator, Ridick, Godzila, Yu-Gi-Oh.nisi gledao nacionalnu klasu?? sad mi te već malo i žao![]()
te napuvane balone? lolPravi muškarci gledaju Superman, Zmajeva Kugla, Hulk, Rocky, Rambo, Terminator, Predator, Ridick, Godzila, Yu-Gi-Oh.
Ne nego jake momke. Ali što o snazi može znati slabić poput tebe? ništa. Očekivao sam od tebe takav odgovor. Tipični ljevičar. Ja još nisam sreo ljevičara da liči na muško.te napuvane balone? lol
traži na netu nacionalku to je obavezno srednja škola ne znam kako si ti eskivirao.
Koje vi klaune uzimate za uzore pa to je strašno.Sanjuro Kuwabatake![]()
sta ti je to klaunKoje vi klaune uzimate za uzore pa to je strašno.
Klovnsta ti je to klaun![]()
Ma šta kažeš
Da si ti trol.Ma šta kažeš![]()
Kaj ....kužiš stariDa si ti trol.
" Svet koji nestaje"?Gile Baksuz,
trinaesto prase koje je odbilo da umre.
Da, ubedljivo najbolja stvar ikad snimljena." Svet koji nestaje"?
Ovo je žestokoDa, ubedljivo najbolja stvar ikad snimljena.
Neverovatna istinita prica, vrlo motivaciona i poucna.
Volim taj film. Istovremena dirljivost i hrabrost.Da, ubedljivo najbolja stvar ikad snimljena.
Neverovatna istinita prica, vrlo motivaciona i poucna.
Nikad čuo. Meni je ovo žestokoeliot nes
nikad video. niti planiram.Nikad čuo. Meni je ovo žestoko
Je li moguće da nikad nisi čuo za Zmajevu kuglu, Gokua, Vegetu, Napu, Raditza, Pikola, Friezu? ja ih dan danas gledam iako sam čovik odrasli. Pa to je odgojilo mnoge muškarce da budu jaki. Šta si ti gledao dok si bio dite? koliko uopće imaš godina sada?nikad video. niti planiram.
Kradeš teme sa foruma teens...Koji lik iz filmova ti je uzor?
Naravno da je moguce, ja sad prvi put cujem za te likove.Je li moguće da nikad nisi čuo za Zmajevu kuglu, Gokua, Vegetu, Napu, Raditza, Pikola, Friezu?