S Sizzlym Gost 07.08.2005. u 02:53 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #1 Moj kraj moja pravila... Koji kraj i zashto??? Da chujemo
Svabov Buduća legenda Poruka 25.291 07.08.2005. u 04:23 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #2 novi beograd, naravno, zato sto ima najvise betona ) hehe... a ima i paviljone )
bg_girl Zainteresovan član Poruka 136 07.08.2005. u 08:36 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #3 Obersturmfuehrer: novi beograd, naravno, zato sto ima najvise betona ) hehe... a ima i paviljone ) Kliknite za proširenje... ma koje zgrade su ti paviljoni??
Obersturmfuehrer: novi beograd, naravno, zato sto ima najvise betona ) hehe... a ima i paviljone ) Kliknite za proširenje... ma koje zgrade su ti paviljoni??
X xpajamacax Gost 07.08.2005. u 16:51 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #4 bg_girl: Obersturmfuehrer: novi beograd, naravno, zato sto ima najvise betona ) hehe... a ima i paviljone ) Kliknite za proširenje... ma koje zgrade su ti paviljoni?? Kliknite za proširenje... to sam i ja pitala više puta... ali nisam dobila konkretan odgovor,mislim za nas koji nismo upućeni u onu stranu reke...
bg_girl: Obersturmfuehrer: novi beograd, naravno, zato sto ima najvise betona ) hehe... a ima i paviljone ) Kliknite za proširenje... ma koje zgrade su ti paviljoni?? Kliknite za proširenje... to sam i ja pitala više puta... ali nisam dobila konkretan odgovor,mislim za nas koji nismo upućeni u onu stranu reke...
boring Aktivan član Poruka 1.273 07.08.2005. u 18:32 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #5 Ja mislim da su to one zgrade blizu Toshinog bunara,kod okretnice 16-ice(tu negde),blizu 'Instituta za majku i dete'.
Ja mislim da su to one zgrade blizu Toshinog bunara,kod okretnice 16-ice(tu negde),blizu 'Instituta za majku i dete'.
S Sizzlym Gost 07.08.2005. u 18:49 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #6 boring: Ja mislim da su to one zgrade blizu Toshinog bunara,kod okretnice 16-ice(tu negde),blizu 'Instituta za majku i dete'. Kliknite za proširenje... ne,paviljoni su zgrade kod okretnice tramvaja 7,9 i 11 na kraju N.Bg-a,tamo su i pocetne stanice autobusa... tamo su hteli one cigane da nam dovedu.
boring: Ja mislim da su to one zgrade blizu Toshinog bunara,kod okretnice 16-ice(tu negde),blizu 'Instituta za majku i dete'. Kliknite za proširenje... ne,paviljoni su zgrade kod okretnice tramvaja 7,9 i 11 na kraju N.Bg-a,tamo su i pocetne stanice autobusa... tamo su hteli one cigane da nam dovedu.
Svabov Buduća legenda Poruka 25.291 07.08.2005. u 18:50 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #7 bas tako
S Sizzlym Gost 07.08.2005. u 18:54 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #8 sad svi znaju gde su paviljoni?? nadam se :wink:
T tomastttt Početnik Poruka 7 07.08.2005. u 20:02 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #9 Najbolji deo BG-a je Vozdovac.
rastamann Poznat Poruka 7.897 08.08.2005. u 01:06 - KOJI KRAJ BEOGRADA JE NAJBOLJI I ZASHTO???!!! #10 Ne smarajte, tema je bila 35 puta... Vozdra