E, ja je naduvo(ovu iz teme: Koji joj je...?) i sad se ne cujemo vec dva dana... Sad mora da trazim drugu... Bar znam da cim se ne javlja nije joj ni malo zao...Strasno,ja mislio da ima malo osecanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene nemaju osecanja..samo vole da nas loze![]()
Dok razmisljas o njoj i o tome da li ona ima bar malo osecanja, nemoj da trazis drugu. Sacekaj jos nekoliko dana, razbistri glavu.
Dok razmisljas o njoj i o tome da li ona ima bar malo osecanja, nemoj da trazis drugu. Sacekaj jos nekoliko dana, razbistri glavu.
a shta tebi znachi to... khm... glupo pitanje "Samo mi reci sta to znaci da razbistrim glavu?"?Samo mi reci sta to znaci da razbistrim glavu?
Samo mi reci sta to znaci da razbistrim glavu?
Da prestanes da razmisljas o proslosti.
A to... pa upravu si, i dalje razmisljam o "proslosti", ali me to ne sprecava da trazim neku drugu...
A to... pa upravu si, i dalje razmisljam o "proslosti", ali me to ne sprecava da trazim neku drugu...
Da. A ja ti predlazem da sprecis sam sebe da trazis drugu dok malo ne razbristris glavu.Bice ti lepse sa tom drugom devojkom koju ces da nadjes ako prvo razbistris glavu.
Ma ok,kapiram sta mi kazes...Ali opet,nisam se toliko vezao za nju...
Ma ok,kapiram sta mi kazes...Ali opet,nisam se toliko vezao za nju...
pa shto onda kukash i otvarash istu temu dva puta, ako i nemash neki problem...?Ma ok,kapiram sta mi kazes...Ali opet,nisam se toliko vezao za nju...
pa shto onda kukash i otvarash istu temu dva puta, ako i nemash neki problem...?
evo ja npr. imam problem... gledam zvezdu. ne zzelim, ali ne mogu da prekinem.
a shto je ti ne zovesh???
naduvo, to je neshto te je presla i ti si joj reko sve u lice? i shta sad naduvo si je i cekas da te zove???