Ne, ja sam čuo da se to uči u vrtiću... Bože sačuvaj.
U kojoj se, bre, to osnovnoj uči?
Sve osnovne skole sada uci VB u 8. razredu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ja sam čuo da se to uči u vrtiću... Bože sačuvaj.
U kojoj se, bre, to osnovnoj uči?
Није тежак и нећеш да умреш.
Само ми једна ствар није јасна... зашто се данас још увек учи Паскал... Капирам да не треба сви да постану програмери, нити то мора да знају... али зар макар не може да се учи нешто новије, забавније (и пре свега корисније)... Но, како ствари стоје... ми изгледа чувамо традицију онога чега су се сви одрекли. Фино је то - Old Skool
Pa ne uci se paskal sve vreme, nego se on uci u 2. i 3. godini a u 4. se predje na Delphi. Tako je bar bilo kad sam ja isao u srednju.
Blago se vama vi ste i nesto ucili u srednjoj-mi nismo nista
Sad na faxu,ucenje pa razbijanje,blago se gimnazijalcima
DJM:Ми смо у првој години учили QBacic.
Ма какво црно учење... Minesweeper се цепао до граница професионализма.
Чујем да данашњи клинци имају CS.
Толико о прогресу у школству.
Mi ga ucili u 8-om osnovne iz informatike. Nevidjeno s.ranje, nije mogao izvrsni fajl da se napravi.
Pazi,mi smo igrali yu-gi-oh na kompovima iz informatike
Inace odkako sam ja zavrsio oni uveli kao obavezno programiranje i to basic i c++...
DJM:Може, треба ти компајлер.
Sve osnovne skole sada uci VB u 8. razredu.
Sestra od ujaka mi je završila osnovnu ove godine. Nisu radili VB 2008.
Moj brat će sad u 8. razred, nisu ih obavestili da će to učiti. (osim ako se nije nešto promenilo, ali bi bilo na vestima).
Sve škole, a? U BG-u sam, ako ovde nema VB 2008, nema ih nigde.
Daj neki uverljivi link kao dokaz, ili si lažov.
Ne znam kakav je program sada ali ja kada sam isao u osmom razredu osnovne stampale su se knjige iz informatike za 8. razred u kojima se obradjivao Visual Basic. Nasa generacija nije imala taj predmet ali sledece su imale. Kako znam? Znam da je moja sestra imala taj predmet i radili su VB. Znam isto tako da je sestra mog druga radila algoritme i VB u osmom razredu. Kako se danas radi ne znam, ali znam da se Visual Basic radio prethodnih godina, a pre VB-a da se radio QBasic.
VB jeste objektno-orijentisan jezik ali dobro poznavanje objektno-orijentisane paradigme je potpuno nepotrebno da bi se napravio program u njemu. Isto vazi i za Delphi, s tim sto Delphi koristi Object Pascal, jezik koji je malo tezi od Basic-a.