- Poruka
- 224.297
Cigarete. Pušim skoro 40 godina. No, ne prave mi problem i zapravo me čine opuštenijim i manje nervoznim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo mogu. Ponekad po nekoliko sati ne zapalim. Međutim, lepše mi je s njima.
ti bas zivis u zabludiCigarete. Pušim skoro 40 godina. No, ne prave mi problem i zapravo me čine opuštenijim i manje nervoznim.
Pa dodje ti kao robija kad moras da trpis,moj brat i zena 4-5 pakli dnevno,to ti je covek koji ne moze 5 minuta da ne zapali,nauracunjiv,kod majke u bolnici izdeklamuje sta ima kao pametan i ode da zapali,ne zna se dal je siv il zelen ne znam kako je zivZapravo mogu. Ponekad po nekoliko sati ne zapalim. Međutim, lepše mi je s njima.
edukuj seDobro, to ti tako misliš. Tvoje pravo.
Cigarete su bukvalno broj jedan ubica u skoro svakoj drzavi u svetu , to nije misljenje nego cinjenica , ljudi kod nas pogotovo vole da krive osiromaseni uranijum i Rio Tinto ( ne kazem da nemaju nikakvu krivicu ) za to sto smo broj 1 u Evropi po raku a niko ne spominje da 40% populacije pusi rak stapice po ceo dan.Dobro, to ti tako misliš. Tvoje pravo.
ti bas zivis u zabludi
edukuj se
Као непушач, а на основу извора који сматрам изузетно поузданим, а ради се о једној особи која већ дуже времена није са нама, пушење не изазива рак већ убрзава његов напредак. То је изузетно битна разлика. То је наводно одавно научно доказано. Пушење је само жртвено јагње које служи да се прикрију прави узроци рака. Пре ћеш добити рак од микроталасне пећи него од пушења.Cigarete su bukvalno broj jedan ubica u skoro svakoj drzavi u svetu , to nije misljenje nego cinjenica , ljudi kod nas pogotovo vole da krive osiromaseni uranijum i Rio Tinto ( ne kazem da nemaju nikakvu krivicu ) za to sto smo broj 1 u Evropi po raku a niko ne spominje da 40% populacije pusi rak stapice po ceo dan.
I prica da ti katran u plucima ne pravi problem je jednostavno nemoguca , cak i ako te ne ubije smanjuje ti zdravlje u svakom pogledu znacajno.
Gde ja pricam o raku?!Као непушач, а на основу извора који сматрам изузетно поузданим, а ради се о једној особи која већ дуже времена није са нама, пушење не изазива рак већ убрзава његов напредак. То је изузетно битна разлика. То је наводно одавно научно доказано. Пушење је само жртвено јагње које служи да се прикрију прави узроци рака. Пре ћеш добити рак од микроталасне пећи него од пушења.
Нигде.Gde ja pricam o raku?!
sto me diras ondaНигде.
Где сам те ја то дирао?!sto me diras onda
Volim masovne naucne citate koje si naveo da podrzis to da cigarete ne izazivaju rak.Као непушач, а на основу извора који сматрам изузетно поузданим, а ради се о једној особи која већ дуже времена није са нама, пушење не изазива рак већ убрзава његов напредак. То је изузетно битна разлика. То је наводно одавно научно доказано. Пушење је само жртвено јагње које служи да се прикрију прави узроци рака. Пре ћеш добити рак од микроталасне пећи него од пушења.
Мораш мало да се спустиш на земљу и да престанеш да изигриваш ауторитет ( који апсолутно нико неће да прихвати јер га ниси ничим заслужио. )Volim masovne naucne citate koje si naveo da podrzis to da cigarete ne izazivaju rak.
Jbt 2024 godina a neki ljudi pisu ovave gluposti , za par godina neki ljudi ce verovatno pricati kako su zdrave.
Blizu 90% rakova pluca dobijaju pusaci , plus jos preko 20 razlicitih drugih rakova uz to , mora da izbace te mikrotalasne iz kuca pod hitno.
tu gore!Где сам те ја то дирао?!
Citao sam dosta o tome jer mi je majka umrla od raka pluca nakon pusenja 2 pakle dnevno 30 godina , to da je pusenje vodeci ubica u vecini drzava i da sadrzi desetine kancerogenih materija i otrovnih supstanci u svakom dimu nije kontroverzna tema u nauci.Мораш мало да се спустиш на земљу и да престанеш да изигриваш ауторитет ( који апсолутно нико неће да прихвати јер га ниси ничим заслужио. )
Ја сам се позвао на ауторитет. Ја се нисам бавио детаљним проучавањем постојећих а релевантних научних студија а ни сопственим истраживањем. Све је то лепо написано у претходном посту. Тако да од мене не можеш да очекујеш да ти детаљно докажем зашто је то тачно.
Но, верујем да ни ти сам не можеш да докажеш своју тврдњу јер најискреније не верујем да си потрошио једну милисекунду детаљно проучавајући научне доказе. Пре ће бити да верујеш на реч одабраним, да тако кажем, нинџа корњачама.
Е сад, то што ти мислиш да су твоје нинџа корњаче боље од моје . . .
Ko je spomenuo nikotin ? Svaka cigareta ima hiljade hemikalija od kojih su 71 dokazano kancerogene , nikotin je samo jedna od hemikalija i ona izaziva zavist , nije cak ni kancerogena.@LazaB Otvorio si temu " Koji je vaš porok" a sada vidim da se diskutuje samo o nikotinu.
Da li je alkohol nečiji porok? On uništava ne samo onoga ko pije, već celu porodicu.
Читање о томе није исто што и детаљно проучавање. Ако ниси детаљно проучавао, онда само понављаш шта је неко други рекао тј. позиваш се на ауторитет.Citao sam dosta o tome jer mi je majka umrla od raka pluca nakon pusenja 2 pakle dnevno 30 godina , to da je pusenje vodeci ubica u vecini drzava i da sadrzi desetine kancerogenih materija i otrovnih supstanci u svakom dimu nije kontroverzna tema u nauci.