Dobro, aj sad, ne mora samo jedan, može i dva-tri................
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ebote, došao neki novi zakon sve ih pobrisali, nema šanse da nadješ neki free![]()
Ebote, došao neki novi zakon sve ih pobrisali, nema šanse da nadješ neki free![]()
http://forum.krstarica.com/Dobro, aj sad, ne mora samo jedan, može i dva-tri................
Al` si ti načitan dečko![]()
i meni se to prvo dopalo kod njegaAl` si ti načitan dečko![]()
samo ako je neko prava muskarcina poput tebe, pa ume lako da nas procitaah pa zene su najlakse stivo za citanje![]()
jaoopet delimo isto mišljenje![]()
samo ako je neko prava muskarcina poput tebe, pa ume lako da nas procita
a sta definise muskarcinu ?![]()
samo ako je neko prava muskarcina poput tebe, pa ume lako da nas procita
jao
pa sta cemo sada?
kako cemo Dogija podeliti?
ocemo istovremeno, ili cemo po parnim i neparnim danima sto ostanu kad se oduzme PMS?
paaaa...samo ako je neko prava muskarcina poput tebe, pa ume lako da nas procita
a sta definise muskarcinu ?![]()
da ima taj decacki izgled poput tebe...
ali, da istovremeno iskustvo progovara iz svakog njegovog posta...
i, da ume nekako da nas iskulira, bas onda kad ga najvise zelimo i zudimo za njim
i da postuje podjednako inteligentno i na Ljisu i na Politici
i da ima bar dve otvorene teme na Knjizevnosti
i da zna da kuva, dakako, ali da se malo femka kako mu supa ne ispadne bas uvek bistra
i da nam salje romanticne Ppove kad smo neraspolozene
i one drugekad smo raspolozene
i takoc....
![]()
kao i uvek pokaze se zasto je neko moderator, a neko samo obican korisnikGreota je ne probati obe varijante, pa posle odlučiti šta je bolje...
samo ne znam da li je u kondiciji![]()
paaaa...
da ima taj decacki izgled poput tebe...
ali, da istovremeno iskustvo progovara iz svakog njegovog posta...
i, da ume nekako da nas iskulira, bas onda kad ga najvise zelimo i zudimo za njim
i da postuje podjednako inteligentno i na Ljisu i na Politici
i da ima bar dve otvorene teme na Knjizevnosti
i da zna da kuva, dakako, ali da se malo femka kako mu supa ne ispadne bas uvek bistra
i da nam salje romanticne Ppove kad smo neraspolozene
i one drugekad smo raspolozene
i takoc....
![]()
jel ovo izgovara onaj prosecni deo tebe koji zeli sve najbolje ili si takva po celom telu ?![]()
ja kad komuniciram sa tobom, ja sam najbolja po celom telujel ovo izgovara onaj prosecni deo tebe koji zeli sve najbolje ili si takva po celom telu ?![]()
tako da ne umem dati odgovor na ovo pitanje![]()
Greota je ne probati obe varijante, pa posle odlučiti šta je bolje...
samo ne znam da li je u kondiciji![]()
pa, zbunila sam sesto pricas sama sa sobom mala ?)))