.Gogilli.
Elita
- Poruka
- 15.289
a jok tom spisku možeš samo sebe dodati i naravno smajli ispijanja kafe bez kog ne možešPa valjda i ti,,hajde nemoj sad biti toliko skromna...![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
a jok tom spisku možeš samo sebe dodati i naravno smajli ispijanja kafe bez kog ne možešPa valjda i ti,,hajde nemoj sad biti toliko skromna...![]()
...dobro sad,nemoj se hvatati za sitnice...ja zapravo preferiram caja umesto kafe ali posto nema takve smajlije -improvizujem.a jok tom spisku možeš samo sebe dodati i naravno smajli ispijanja kafe bez kog ne možeš![]()
Eto ti naučniče bibliski, ja znam da piše, a ti ne znaš.Tako je,pise.
...hmmm,valjda "izmedju ostalom"...
Jer po meni,nauka sama po sebi uopste nije u konflikt sa Bogom i Njegovim zakonima...naravno,osim neke teoreticare koje svoje predke vide u majmunima,konjima,magarcima i t.d.
Po meni upravo je Bog i dopustio ljudima toliki naucno tehnoloski razvoj ali su ljudi nazalost generalno zloupotrebili ta otkrica pa da umesto olaksaju svoj zivot oni su ga iskoplicirali nepotrebnim teretom.
Nikad na odmetu da nesto novo naucim...Eto ti naučniče bibliski, ja znam da piše, a ti ne znaš.![]()
Zapravo pise da je ljudima sve dopusteno ali im nije sve od koristi i da ce ljudi jednom odgovarati zbog svoje lose izbore...Bog je ljudima sve dopustio
...hmmm,a zasto ne znaci,da vidimo dokaze:, ali to ne znači da je naučno tehnološki razvoj
od Boga
Sa ovim se slazem s tim sto nije lose doprecizirati na koje to konkretne kopije mislis,da ne bilo ikakvih zabuna.. Ako zanemariš njegovu kreaciju i praviš glupe kopije onoga što
je on već napravio, onda radiš protiv njega.
Moraćeš za to malo da posmatraš prirodu i da razmišljaš o onomeNikad na odmetu da nesto novo naucim...
...nego kad si vec pomenula,daj molim te navedi sta je to konkretno sto sam rekao da ne znam a ti eto znas...
Zapravo pise da je ljudima sve dopusteno ali im nije sve od koristi i da ce ljudi jednom odgovarati zbog svoje lose izbore...
...hmmm,a zasto ne znaci,da vidimo dokaze:
Sa ovim se slazem s tim sto nije lose doprecizirati na koje to konkretne kopije mislis,da ne bilo ikakvih zabuna.
jeste ali tvoja gordostopet si ti nepogrešiva a drugi nisu
"hvalite me moja usta"
gordost na delu![]()
jeste ali tvoja gordost
i ne samo to nego i ljubomora
zato trckaras za mnom
A ti mislis da ja to ne radim,jel tako ?Moraćeš za to malo da posmatraš prirodu i da razmišljaš o onome
što je Bog stvorio.
Naravno da ne pise ali nema ni potrebe,jasno je da je sav ovaj svet stvoren savrseno lepo i to je meni sasvim dovoljno.Da vidiš šta čemu služi, kakva je Božija namera
bila i slično. To ti u Bibliji ne piše.
Tako je i svako razumno bice ce kroz tu "rec"procitati Bozje savrsenstvo,mudrost i ljubav.Priroda je takođe njegova reč.
Tako je.To je Adam radio, kada je davao imena svemu stvorenom.
i nemaš to znamopa da ja nemam to sto tebi treba
zato se i pitam sto si tako ljubomorna![]()
sudija mi sudi da sam ljubomornanema sta dalje
smanji ljubomoru
e sad si ignore
nema sta dalje
smanji ljubomoru
e sad si ignore
Tako mislim na osnovu pitanja koja postavljaš.A ti mislis da ja to ne radim,jel tako ?
Naravno da ne pise ali nema ni potrebe,jasno je da je sav ovaj svet stvoren savrseno lepo i to je meni sasvim dovoljno.
Tako je i svako razumno bice ce kroz tu "rec"procitati Bozje savrsenstvo,mudrost i ljubav.
Tako je.
...hmmm,da nije ovo mozda neka pazljivo odabreana formulacija da ne bi rekla "glupa pitanja"...!?Tako mislim na osnovu pitanja koja postavljaš.
nekad je bilo laku noć po deset puta sada je na red došlo, ignor si sada
OVa bar ima jedno licenekad je bilo laku noć po deset puta sada je na red došlo, ignor si sada![]()
Došao da jednu smokvu obradimdesi Stiojane, legendo krstarice religije
zar nisi rekao da odlaziš sa ovog forumaOVa bar ima jedno lice
Ponižavajuće je to uopce uraditiČovek je vizuelno biće i ima potrebu da vizuelizuje svet oko sebe pa i svet koji ne vidi
Govoreći o duhovnim stvarima to je malo teži zadatak da se u nekoj slici predstavi božanstvo
Kako vidite boga i kako ga doživljavate ?
Rečima, slikom, osećanjem, poimanjem...Kako ?
Ko brani naucnicima da se bave duhovnoscu?Ignoriši je SAD
Jel se naučnici bave duhovnošću ili su je isključili načisto?
Jahao je na dva magarca u isto vrijeme slabo si citala.Pa piše negde da ne možeš služiti i jednom i drugom. Ako nauka služi
suvom materijalizmu, onda od Boga nije. Zar ne?
Mnogi su vjerski fundamentalisti npr Paruna kod HrvataKo brani naucnicima da se bave duhovnoscu?
Mnogi naucnici su religiozni