sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 40.004
Samsung c100
Pa onda samsung D520, pa LG GM360i, pa huawei y3 pa huawei y5p
Sad sam na samsungu A13
Pa onda samsung D520, pa LG GM360i, pa huawei y3 pa huawei y5p
Sad sam na samsungu A13
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam sve zivo isprobao, od symbiana, linuxa, preko windows 2003SE, 6.1 i 10, Androida 1.5-15, IOS-a 5-8 ... samo nikada nisam isprobao blackberry OS.Stara dobra Nokia 3310. Koje je to oduševljenje bilo što sam konačno i ja dobio mobilni. Pa još mini video igre za ubijanje vremena na časovima.
Pogledajte prilog 1619029
Symbian.
Motorola Dynatac 8000 je bila teska kilo i 100 grama i mala je bas taj nadimak sirom sveta, "brick". Pa zamislite da je drzite malo duze u ruci, poput ove "jadnice" ispod:Motorola.Bukvalno,kako su ih tada zvali "Cigla".Kao satelitski telefon,a baterija teza od celog telefona.Jos mi je negde u radionici,sa sve punjacem.
imao sam i tajSamsung c100
Moja je najslicnija drugoj po redu.Motorola Dynatac 8000 je bila teska kilo i 100 grama i mala je bas taj nadimak sirom sveta, "brick". Pa zamislite da je drzite malo duze u ruci, poput ove "jadnice" ispod:
Pogledajte prilog 1619086Pogledajte prilog 1619089
Pogledajte prilog 1619090
Duzi je kanap bio oko 10-ak metara.I cuje se sve.
Ono što me zanima je koga si mogao da zoveš i tekstuješ kad tada skoro niko nije imao mobilni.Jeste bogami, mada se sećam da sam telefon platio nešto relativno povoljno, jer sam ga kupio polovnog u Švedskoj. Ono što je bilo skupo je SIM kartica sa 063 brojem (koji je jedino postojao tada), to sam platio nešto 1200 maraka ili tako nešto ako se dobro sećam.
Xelibri 2 i Philips fisio 820 horori za pisanje porukaDa, u to doba je bila fora imati što manji mobilni, sećam se nekog Panasonica koji mi je ponosno pokazao drugar, pa mislim da ti je trebala igla da nabadaš tastere
Nisam siguran za auto industriju...sedeo sam u Džiliju i Lynx džipu...nije to to. Ima tu raznih gedžeta, lepih animacija, ali materijali loši, sedište nekako malo, imaju oni još da giljaju. Prvo da preteknu Hyundai i Kiu, japance, pa onda da udare na Evropu.
To je Motorola iz 1987. DynaTech ili tako nešto.Telefon 1G mreže koja je 90ih otpevala svoje.Nije bilo sim kartice (valjda), repetitori su radili na ćelijskom principu, frekvencija je bila gotovo radijska i svako ko je imao malo bolju opremu i bio dobar haker mogao je da presretne i prisluškuje razgovore.Loša bezbednost.Kad se pojavila GSM (2G) eto koliko dugo traje.Trajala bi i još ali novi svetski poredak je nasilno gasi.Zar ovo nije neki od onih bežičnih koji su bili pre?
Pa kad sam kupio, niko od mog društva nije imao, ali sam mogao da zovem fiksne. Sećam se da je moja tadašnja devojka negodovala nešto u fazonu "šta ti misliš da si neki mafijaš, šta će tebi mobilni...." xDOno što me zanima je koga si mogao da zoveš i tekstuješ kad tada skoro niko nije imao mobilni.
Glede mog prvenca to je bio Samsung R210 ako se ne varam.
dugo sam se i ja opiralaPa kad sam kupio, niko od mog društva nije imao, ali sam mogao da zovem fiksne. Sećam se da je moja tadašnja devojka negodovala nešto u fazonu "šta ti misliš da si neki mafijaš, šta će tebi mobilni...." xD
Kadono, par godina kasnije postade obavezan dodatak.
Nije bilo toliko strašno, osim jednom kad sam iz Budimpešte pričao duuuuugo sa Amerikom (tad nije bilo Vibera, WhatsUpa i sl kerefeka, samo regularno zvanje), pa stigao debeli šestocifreni račun. Ali pošto je to zvanje u roamingu bilo za posao, firma je pokrila sve troškove, i fala njojzi.Sa tadašnjeg mobilnog da zoveš fiksni...mora da je to papreno koštalo.
A ima i infra red mada mi nikad nije bilo jasno čemu to zapravo služi...imao sam i taj
imao je mnogo smešan zvuk kad stigne poruka
i led diodu koja blinka ako je bio propušten poziv
nekad su laptopovi imali ir, za prebacivanje podataka je toA ima i infra red mada mi nikad nije bilo jasno čemu to zapravo služi...
Telefon je i dalje ispravan.
sa prvim iPhonom kad sam ga uzo, a zavrsio bas neke filmove i presedo po godine po kaficima samo samarajuci poruke sa ribama pretezno.....dok su one sa druge strane stiskali gumbice ko sumanute i dobijali parkinson, ja uz kafu samo leteo prstima ko rubinstajnPa kad sam kupio, niko od mog društva nije imao, ali sam mogao da zovem fiksne. Sećam se da je moja tadašnja devojka negodovala nešto u fazonu "šta ti misliš da si neki mafijaš, šta će tebi mobilni...." xD
Kadono, par godina kasnije postade obavezan dodatak.