- Poruka
- 223.272
Zar ovo nije neki od onih bežičnih koji su bili pre?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ovo nije neki od onih bežičnih koji su bili pre?
Isto negde 2000-te.Stari dobri Erikson 628
Danas me ne bi pustili u diskoteku sa njim, opasnije hladno oruzje od cigle
Ovaj...simens bjese,cini mi se.
Isto negde 2000-te.
Dala mi CIA u Budimpešti kada sam potpisivao pristupnicu Otporu
Šalu na stranu mislim da su se prvo pojavili u masovnoj upotrebi ta cigla Erikson i Nokia 3210 mislim. Delili u mobtelu ovaj prvi.
Posle sam imao onaj T28 na preklapanje žuti.
A onda se išlo na sve manje Nokie i Samsunge dok 2010 nisam uzeo prvi smart i to Galaxy S1 valjda. Od tada osim kratke ljubavi sa Sony Xperia negde oko 2015-2017 menjam Samsunge na dve sezone.
Ne, bas mobilni. Koristio sam ga u nemackoj 1980 godine. Nije bio moj licni nego od kompanije.Zar ovo nije neki od onih bežičnih koji su bili pre?
Samo se vi smejte ali ja sam taj telefon koristio 1980'
kad vec pricas celu istoriju, da pokusam ja da napravim svoju hronologiju...Isto negde 2000-te.
Dala mi CIA u Budimpešti kada sam potpisivao pristupnicu Otporu
Šalu na stranu mislim da su se prvo pojavili u masovnoj upotrebi ta cigla Erikson i Nokia 3210 mislim. Delili u mobtelu ovaj prvi.
Posle sam imao onaj T28 na preklapanje žuti.
A onda se išlo na sve manje Nokie i Samsunge dok 2010 nisam uzeo prvi smart i to Galaxy S1 valjda. Od tada osim kratke ljubavi sa Sony Xperia negde oko 2015-2017 menjam Samsunge na dve sezone.
mogao si da cistis krljusti od ribe sa antenomNeuništivi
Ova Nokia, 4. telefon po redu, je bila najjaca! Mnogo dobar telefon, u to vreme mozda i najbolji...
da, bio super telefon... ja sam ga kupio polovnog negde 2006-7 (bio u civ. vojsci tada, pa se po tome secam).Ova Nokia, 4. telefon po redu, je bila najjaca! Mnogo dobar telefon, u to vreme mozda i najbolji...
jos uvek kao prvi neunistiv nepogresivPogledajte prilog 1618828
Sony Ericsson T-610. Kupio mi ga ćale polovnog za €40, 2006 ili 2007, ne sećam se tačno...
bicikle i telefoni. to sam stalno gubioJa sam 063 karticu '99. ili '00. platio oko 100 maraka čini mi se. Telefon koji sam kupio ne sećam se modela bila je nokia sa antenicom i poklopcem koji je dole ispadao. To je bio hit te godine gde god sam se pojavio tražili su da ga pogledaju. Platio sam ga 500 maraka polovnog od dnevnica kad sam došao sa Kosova.
Priča nema srećan kraj. Nisam ga ima ni tri meseca, pijan ga zaboravim u kafiću, kad sam se vratio posle deset minuta naravno telefon neko uzeo sa stola.
i ja sam ovaj isto.Kupili mi roditelji posto nikad nisam bio kuci kao dete da se javljam na telefon da sam dobro.Naravno kredit gotovo nikad imao nisam.Poruka 3 dinara, 2 din za cimanje.Kolko sam mator
e ovo je vec moderno ispadas iz igre
tacno se prema prvom telefonu da prepoznati ko je koja generacijae ovo je vec moderno ispadas iz igre
ja pripadam onoj koja je cackala nos sa antenom kao dete, i koja je trazila signal kao tika spic podizanjem telefona u zraktacno se prema prvom telefonu da prepoznati ko je koja generacija