canavaro
Domaćin
- Poruka
- 3.493
moj prvi telefon bio je jedan ovakav C45 Siemens
2000 i neke.... '02, '03 *ebemli ga
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тог телефона се сећам, имао је неки неинтуитивни мени, и Сименс је због тог "инжењерског" приступа брзо изгубио утакмицу на пољу мобилних телефона.
moj prvi telefon bio je jedan ovakav C45 Siemens
2000 i neke.... '02, '03 *ebemli ga
ako si '96 imao taj telefon, to je u Srbiji vredelo kao jedan Golf dvojka!
ako ti je 3310 bio prvi telefon, ili si mnogo mladji od nas ili si mnogo kasno poceo da koristis mobilniMislim da je bio Nokia 3310 nasleđena od ćaleta
Jeste bogami, mada se sećam da sam telefon platio nešto relativno povoljno, jer sam ga kupio polovnog u Švedskoj. Ono što je bilo skupo je SIM kartica sa 063 brojem (koji je jedino postojao tada), to sam platio nešto 1200 maraka ili tako nešto ako se dobro sećam.ako si '96 imao taj telefon, to je u Srbiji vredelo kao jedan Golf dvojka!
Пробуди ми носталгију!
Jeste bogami, mada se sećam da sam telefon platio nešto relativno povoljno, jer sam ga kupio polovnog u Švedskoj. Ono što je bilo skupo je SIM kartica sa 063 brojem (koji je jedino postojao tada), to sam platio nešto 1200 maraka ili tako nešto ako se dobro sećam.
sto mi ovo zvuci poznatoMeni probudilo setu, jer sam taj telefon kupio u januaru 2000. godine, i koristio ga u naredne tri i po godine, u najlepse doba studiranja... Iskazivao i razmenjivao emocije sa devojkama zivkajuci se i sms-ujuci, javljao roditeljima kada sam polozio i padao ispite... A jos malo pa ce cetvrt veka od tada, kako su samo godine proletele brzo...
Ja sam 063 karticu '99. ili '00. platio oko 100 maraka čini mi se. Telefon koji sam kupio ne sećam se modela bila je nokia sa antenicom i poklopcem koji je dole ispadao. To je bio hit te godine gde god sam se pojavio tražili su da ga pogledaju. Platio sam ga 500 maraka polovnog od dnevnica kad sam došao sa Kosova.Jeste bogami, mada se sećam da sam telefon platio nešto relativno povoljno, jer sam ga kupio polovnog u Švedskoj. Ono što je bilo skupo je SIM kartica sa 063 brojem (koji je jedino postojao tada), to sam platio nešto 1200 maraka ili tako nešto ako se dobro sećam.