Koji je prvi mobilni telefon koji ste imali?

canavaro

Domaćin
Poruka
3.493
41OM3SSFytL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

moj prvi telefon bio je jedan ovakav C45 Siemens
2000 i neke.... '02, '03 *ebemli ga

41OM3SSFytL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

moj prvi telefon bio je jedan ovakav C45 Siemens
2000 i neke.... '02, '03 *ebemli ga
Тог телефона се сећам, имао је неки неинтуитивни мени, и Сименс је због тог "инжењерског" приступа брзо изгубио утакмицу на пољу мобилних телефона.

ako si '96 imao taj telefon, to je u Srbiji vredelo kao jedan Golf dvojka! :mrgreen:
Jeste bogami, mada se sećam da sam telefon platio nešto relativno povoljno, jer sam ga kupio polovnog u Švedskoj. Ono što je bilo skupo je SIM kartica sa 063 brojem (koji je jedino postojao tada), to sam platio nešto 1200 maraka ili tako nešto ako se dobro sećam.

Mislim da je u pitanju bio Panasonic EB-G450, tzv. ciglica.
Najgore je sto nisam 100% siguran da sam imao bas ovakav model telefona, jer je puno vremena proslo, a bilo je dosta slicnih modela koje su stancali...
Posto sam ga nosio u futroli, okacenog o kais o pojasu, a preko uvek majica ili kosulja, pa se nije videlo sta je, sem da je nabudzeno, jednom tako odem na faks na ispit, i neka koleginica mi odusevljeno kaze "Koji car, poneo utoku, ajde da vidim kad ce da ga obori... " :hahaha:

Panasonic-EB-G450.jpg

Пробуди ми носталгију! :)

Meni probudilo setu, jer sam taj telefon kupio u januaru 2000. godine, i koristio ga u naredne tri i po godine, u najlepse doba studiranja... Iskazivao i razmenjivao emocije sa devojkama zivkajuci se i sms-ujuci, javljao roditeljima kada sam polozio i padao ispite... A jos malo pa ce cetvrt veka od tada, kako su samo godine proletele brzo... :sad2:

Meni probudilo setu, jer sam taj telefon kupio u januaru 2000. godine, i koristio ga u naredne tri i po godine, u najlepse doba studiranja... Iskazivao i razmenjivao emocije sa devojkama zivkajuci se i sms-ujuci, javljao roditeljima kada sam polozio i padao ispite... A jos malo pa ce cetvrt veka od tada, kako su samo godine proletele brzo... :sad2:
sto mi ovo zvuci poznato ;)

Jeste bogami, mada se sećam da sam telefon platio nešto relativno povoljno, jer sam ga kupio polovnog u Švedskoj. Ono što je bilo skupo je SIM kartica sa 063 brojem (koji je jedino postojao tada), to sam platio nešto 1200 maraka ili tako nešto ako se dobro sećam.
Ja sam 063 karticu '99. ili '00. platio oko 100 maraka čini mi se. Telefon koji sam kupio ne sećam se modela bila je nokia sa antenicom i poklopcem koji je dole ispadao. To je bio hit te godine gde god sam se pojavio tražili su da ga pogledaju. Platio sam ga 500 maraka polovnog od dnevnica kad sam došao sa Kosova.
Priča nema srećan kraj. Nisam ga ima ni tri meseca, pijan ga zaboravim u kafiću, kad sam se vratio posle deset minuta naravno telefon neko uzeo sa stola.

Back