Dakle pitanje je savrseno jasno,kao sto se vidi iz naslova.Neki ce okarakterisati ovu temu glupom kao i temu "Shkola" ali...ipak vredi pokusati...
kako tebi padaju sve ne pamet ovakve teme.....JaH_G|rL:Dakle pitanje je savrseno jasno,kao sto se vidi iz naslova.Neki ce okarakterisati ovu temu glupom kao i temu "Shkola" ali...ipak vredi pokusati...
Pa..ja mozda otvaram debilne teme,ali sigurno necu otvarati one pateticne i tuzne tipa "tezak zivot tinejdzera"jeeca:kako tebi padaju sve ne pamet ovakve teme.....JaH_G|rL:Dakle pitanje je savrseno jasno,kao sto se vidi iz naslova.Neki ce okarakterisati ovu temu glupom kao i temu "Shkola" ali...ipak vredi pokusati...
ajde reci mi ko zna da ti odgovoti?
)
Ma nemam ni ja protiv tvojih..JaH_G|rL:Pa..ja mozda otvaram debilne teme,ali sigurno necu otvarati one pateticne i tuzne tipa "tezak zivot tinejdzera"jeeca:kako tebi padaju sve ne pamet ovakve teme.....JaH_G|rL:Dakle pitanje je savrseno jasno,kao sto se vidi iz naslova.Neki ce okarakterisati ovu temu glupom kao i temu "Shkola" ali...ipak vredi pokusati...
)
P.S. nemam nista protiv te teme![]()
hehe ma tnx u svakom slucaju,dosta smo spamovale... inace odgovor je da imam 15 godinica...jeeca:Ma nemam ni ja protiv tvojih..JaH_G|rL:Pa..ja mozda otvaram debilne teme,ali sigurno necu otvarati one pateticne i tuzne tipa "tezak zivot tinejdzera"jeeca:kako tebi padaju sve ne pamet ovakve teme.....JaH_G|rL:Dakle pitanje je savrseno jasno,kao sto se vidi iz naslova.Neki ce okarakterisati ovu temu glupom kao i temu "Shkola" ali...ipak vredi pokusati...
)
nego kako ti to sve padne na pamet..
Pa cak su i zanimljive posto su jedinstvene...))
JaH_G|rL:Dakle pitanje je savrseno jasno,kao sto se vidi iz naslova.Neki ce okarakterisati ovu temu glupom kao i temu "Shkola" ali...ipak vredi pokusati...
ja sam 17-og maja napunila 19JaH_G|rL:hehe ma tnx u svakom slucaju,dosta smo spamovale... inace odgovor je da imam 15 godinica...jeeca:Ma nemam ni ja protiv tvojih..JaH_G|rL:Pa..ja mozda otvaram debilne teme,ali sigurno necu otvarati one pateticne i tuzne tipa "tezak zivot tinejdzera"jeeca:kako tebi padaju sve ne pamet ovakve teme.....JaH_G|rL:Dakle pitanje je savrseno jasno,kao sto se vidi iz naslova.Neki ce okarakterisati ovu temu glupom kao i temu "Shkola" ali...ipak vredi pokusati...
)
nego kako ti to sve padne na pamet..
Pa cak su i zanimljive posto su jedinstvene...))
u novembru punim 16
)) jeco ti??
![]()
i kako se osecas, godinu dana starijom....sunny_girl:Hmmm... nije losa tema.... Prosle nedelje sam napunila 19.
a zamisli za godinu dana 20...sta tad da kazemosunny_girl:Upravo tako. Mogu da kazem da mi se broj 18 mnogo vise svidjao. Ovako mi izgleda kao da mi fali godinu dana da napunim 20. Malo mi je bez veze... Osecam se matoro - kako lupam gluposti...
jeeca:a zamisli za godinu dana 20...sta tad da kazemosunny_girl:Upravo tako. Mogu da kazem da mi se broj 18 mnogo vise svidjao. Ovako mi izgleda kao da mi fali godinu dana da napunim 20. Malo mi je bez veze... Osecam se matoro - kako lupam gluposti...
reci nam kako ti je bilo?snaja:Ja imam 14,5 godina i upravo sam zavrsila prijemni
kad stizu rezultatisnaja:Bilo je super,narocito danas iz srpskog.22 zadatka sam uradila za 10 minuta.Imam jako dobro pamcenje...
Ako neko zeli da se dopisuje nek pise na dulcom@yubc.net
Kojot:JaH_G|rL:Dakle pitanje je savrseno jasno,kao sto se vidi iz naslova.Neki ce okarakterisati ovu temu glupom kao i temu "Shkola" ali...ipak vredi pokusati...
ok.. da 'ispoštujem' temu)
inače, ja sam 86 god i sad u sep punim 17
pozdrav!
Psiho:Bio 17 u Aprilu. Barem je dobra stvar sto ovde mogu da dobijem vozacku (England)