Koji je po vama najprirodniji tretman obrva?

bird again

Veoma poznat
Poruka
11.692
Koji je po vama najprirodniji tretman obrva?
Ono kad su lose pocupane, pa ih nema na nekim delovim, mislim, nema dlacica vise..?
Molim zenomrsce da ignorisu temu :hvala:

milica-kukolj_0_sm.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Slazem se, ali ne znam kako se ta metoda zove...

Da vidimo šta kaže ChatGPT :D

Nema javno dostupnih, pouzdanih informacija koje ukazuju na to da Dua Lipa koristi neki specifičan, trajni tretman za obrve poput microbladinga, microshadinga ili laminacije. Poznata je po svojim prirodno gustim i tamnim obrvama te uglavnom preferira da ih održava što bliže njihovom prirodnom izgledu.

U intervjuima i modnim člancima najčešće se ističe da ona obrve oblikuje klasičnim metodama, poput čupanja pincetom ili laganog podrezivanja, te koristi kvalitetne proizvode za fiksiranje i blago popunjavanje (na primjer gel za obrve ili olovku). Takođe, profesionalni vizažisti s kojima radi često su zaslužni za završni izgled njenih obrva na nastupima i fotografisanjima. U suštini, Dua Lipa preferira održavanje prirodne forme svojih obrva uz minimalno korišćenje invazivnih tretmana.

Da vidimo šta kaže ChatGPT :D

Nema javno dostupnih, pouzdanih informacija koje ukazuju na to da Dua Lipa koristi neki specifičan, trajni tretman za obrve poput microbladinga, microshadinga ili laminacije. Poznata je po svojim prirodno gustim i tamnim obrvama te uglavnom preferira da ih održava što bliže njihovom prirodnom izgledu.

U intervjuima i modnim člancima najčešće se ističe da ona obrve oblikuje klasičnim metodama, poput čupanja pincetom ili laganog podrezivanja, te koristi kvalitetne proizvode za fiksiranje i blago popunjavanje (na primjer gel za obrve ili olovku). Takođe, profesionalni vizažisti s kojima radi često su zaslužni za završni izgled njenih obrva na nastupima i fotografisanjima. U suštini, Dua Lipa preferira održavanje prirodne forme svojih obrva uz minimalno korišćenje invazivnih tretmana.
pazi ti samo one izraze :sad2:

mikroblejding je najprirodnija stvar za obrve koje se "moraju docrtati, popraviti" :think:, a da to nije ono vestacko crtanje ko flomasterom po licu..
Laminacija je za vec ok obrve da postanu raskosnije, poput liftinga... pomogao si malo @SajaBg
Ovaj drugi pojam ne pronalazim na netu...

Pitaj mene, ja se razumem u sve, skoro ko naš predsednik :D

Microshading je polutrajna kozmetička tehnika za oblikovanje i popunjavanje obrva, slična microbladingu, ali umjesto kreiranja pojedinačnih dlačica, fokus je na stvaranju blagog sjenčanja i nježnog “puderastog” efekta. Ova metoda se izvodi posebnom, vrlo tankom iglom ili uređajem koji ubacuje pigment u površinski sloj kože, stvarajući sitne točkice ili sjene umjesto oštrih linija.

Pitaj mene, ja se razumem u sve, skoro ko naš predsednik :D

Microshading je polutrajna kozmetička tehnika za oblikovanje i popunjavanje obrva, slična microbladingu, ali umjesto kreiranja pojedinačnih dlačica, fokus je na stvaranju blagog sjenčanja i nježnog “puderastog” efekta. Ova metoda se izvodi posebnom, vrlo tankom iglom ili uređajem koji ubacuje pigment u površinski sloj kože, stvarajući sitne točkice ili sjene umjesto oštrih linija.
neverovatno sta ta vestacka inteligencija radi :sad2:
taj puderasti izgled je vise za zene koje se svakodnevno sminkaju ... mislim bar

da, tome tezim.. ali mi treba preporuka za dobar salon, ne smem s tim da rizikujem..
ja sam radila u Zg i kod mene je relativno lako napraviti prirodnu boju jer sam crnka, iako je zapravo radila i kolegica koja baš ima svijetlu put i smeđu kosu i njoj je isto ispalo nekako prirodno, sve je stvar kome odeš i koliko platiš...

Back