- Poruka
- 21.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo i slicice ali nije skorasnja![]()
Sram te bilo!
presladak je. Kao igrackica![]()
iz ovoga zakljucujem da nemas ljubimca, crtani nema veze sa stvarnoscu. ne znam zasto poninjes prioritete i mjesto u kuci?!
drugo, nisi ni procitala postove tako da vidim da nisu upucena da je Stevo sad star 1.5godinu..
ako vec ne razumujes smisao teme, nemoj me ni citirati.
Ok, nisam imala nameru da te ubeđujem, samo komentarišem.samo sam objasnjavala fjaki zasto nisam da psi budu u kuci, tj konkkretno moj, tako da nema potrebe za ubjedjivanjem.
toliko na ovu temu.
jesu li ovi trenuci rijetki ili se inace druze ovako?
Porasla sam s kucnim ljubimcima i zaista nisam citala temu samo prvi post i ovaj tvoj i evo stidim se , ali opet ne razumem kako to bolujete svi kad njega ujede krpelj ...
Ja sam ko dete imala crnog macka.... bila sam jako mala pa sam ga jurila da ga gnjavim i da mu cupam rep, tako da kad mene vidi, a to su mi pricali, se popne na vrh plakara i ne silazi dok ja ne odem....
Zašto me sram bilo! Kvasiti mačku je ravno krivičnom delu!![]()
Ti nikad nisi okvasila mačku?! :shock:
Meni je nešto mnogo čudna ta tvoja mačka jer ne voli da je vlažna......Jesam jednom kad se uvaljala u ulje od kola![]()
Meni je nešto mnogo čudna ta tvoja mačka jer ne voli da je vlažna......![]()
Meni je kucni ljubimac nametnut...donela deca sa ulice...uz obecanje da ce oni brinuti o njemu...kao kuce je bio sladak...ali ja se gadim dlaka..i to mi je najveci problem...uz to naravno da deca nisu odrzala obecanje i da je on postao moj....s njim se setam svako vece..po sat vremena...i to mi prija...ne zauzima neko posebno mesto u mom zivotu jer jednostavno to nije pas koga sam ja odabrala...vec on mene i misli da sam mu mama..ljubomoran je na svakog ko mi se priblizi...pri tom ja sam imala psa kog ne mogu da zaboravim i prezalim i jako mi je zao sto nas kucni ljubimac ne dobija dovoljno ljubavi od mene...dobija sve ali ne osecanja...i zao mi je zbog toga....hm..mislim da kad imate psa koji je jedinstven kao sto je bio moj..onda niko drugi posle ne moze da zauzme to mesto...smrc...jadan ovaj nas kuca....
Moglo bi se tako reći, al' volim da ih mazim.Ti baš ništa ne znaš o mačkama![]()
Najveća maza na svijetu:
Ju što je ružan!![]()
Мој Бруно![]()