Koji je njihov status?

evo i slicice ali nije skorasnja:heart:

Prilozi

• Aki bez siski.jpg
    Aki bez siski.jpg
    42,4 KB · Pregleda: 17
iz ovoga zakljucujem da nemas ljubimca, crtani nema veze sa stvarnoscu. ne znam zasto poninjes prioritete i mjesto u kuci?!
drugo, nisi ni procitala postove tako da vidim da nisu upucena da je Stevo sad star 1.5godinu..
ako vec ne razumujes smisao teme, nemoj me ni citirati.

Porasla sam s kucnim ljubimcima i zaista nisam citala temu samo prvi post i ovaj tvoj i evo stidim se , ali opet ne razumem kako to bolujete svi kad njega ujede krpelj ...

samo sam objasnjavala fjaki zasto nisam da psi budu u kuci, tj konkkretno moj, tako da nema potrebe za ubjedjivanjem.
toliko na ovu temu. ;)

jesu li ovi trenuci rijetki ili se inace druze ovako?
Ok, nisam imala nameru da te ubeđujem, samo komentarišem. :)

Ono na slici je prilično nestandardna situacija. Najčešće ga kulira, popne se na stolicu, krevet i gleda ga kako blesi, nonšalantno se švrćka pored njega, lupa mu šamare i sikće ako počne da je previše gnjavi, mada ga povremeno vreba i mami da se jure po stanu. U principu, ona toleriše njegovo prisustvo,on neumorno pokušava da joj se ušlihta, a mi im se ne mešamo u odnose.

Porasla sam s kucnim ljubimcima i zaista nisam citala temu samo prvi post i ovaj tvoj i evo stidim se , ali opet ne razumem kako to bolujete svi kad njega ujede krpelj ...

e to je prica, ne ponovila se vise!
nadjemo mu krpelja (iako sve radimo da se ne dovede u tu situaciji), dobije vakcine- nakon dan uspostavi se da je alergican na sastojak te vakcine, sav otekne, oci mu se zatvore..
agonija je trajala 7 dana....
ali hvala Bogu sve zavrsi kako treba

Meni je kucni ljubimac nametnut...donela deca sa ulice...uz obecanje da ce oni brinuti o njemu...kao kuce je bio sladak...ali ja se gadim dlaka..i to mi je najveci problem...uz to naravno da deca nisu odrzala obecanje i da je on postao moj....s njim se setam svako vece..po sat vremena...i to mi prija...ne zauzima neko posebno mesto u mom zivotu jer jednostavno to nije pas koga sam ja odabrala...vec on mene i misli da sam mu mama..ljubomoran je na svakog ko mi se priblizi...pri tom ja sam imala psa kog ne mogu da zaboravim i prezalim i jako mi je zao sto nas kucni ljubimac ne dobija dovoljno ljubavi od mene...dobija sve ali ne osecanja...i zao mi je zbog toga....hm..mislim da kad imate psa koji je jedinstven kao sto je bio moj..onda niko drugi posle ne moze da zauzme to mesto...smrc...jadan ovaj nas kuca....

Meni je Aki prvi pas u stanu, i za sada se dobro drzi(m)
iskreno, ja sam se uvek sklonila oko ucenja, to je moj muz imao strpljenja da ga uci, vodi itd. ja samo dodjem i gde si cupo cupavi blentavi.... kao ja sam mu najbolja.... al jok! njemu se vise obraduje i Mindjusici, iako ga ja najvise mazim, njega je prepoznao kao gazdu i to ti je.... ja nemam bas neki autoritet.... mada mi zaova kaze kako me mnogo voli i kako stalno ide za mnom

Meni je kucni ljubimac nametnut...donela deca sa ulice...uz obecanje da ce oni brinuti o njemu...kao kuce je bio sladak...ali ja se gadim dlaka..i to mi je najveci problem...uz to naravno da deca nisu odrzala obecanje i da je on postao moj....s njim se setam svako vece..po sat vremena...i to mi prija...ne zauzima neko posebno mesto u mom zivotu jer jednostavno to nije pas koga sam ja odabrala...vec on mene i misli da sam mu mama..ljubomoran je na svakog ko mi se priblizi...pri tom ja sam imala psa kog ne mogu da zaboravim i prezalim i jako mi je zao sto nas kucni ljubimac ne dobija dovoljno ljubavi od mene...dobija sve ali ne osecanja...i zao mi je zbog toga....hm..mislim da kad imate psa koji je jedinstven kao sto je bio moj..onda niko drugi posle ne moze da zauzme to mesto...smrc...jadan ovaj nas kuca....

:cry: smrc..smrc..

Ovo je moj Aks...Moj otac u zezanju kaze da mu se Aks obraduje vise nego rodjena deca:lol::

I tog psa smatram prijateljem,nikako samo ljubimcem! Oseca sve,i zna kad sam u bedaku,da cuti sa mnom...Prislonim svoju glavu uz njegovu i zajedno cutimo:(...I spava u krevetu ispod mog (krevet na sprat)...:)

Ne mogu da opisem kako volim nase setnje nocu,praznim gradom:D...I znam da je i on tad srecan,kad zajedno skitamo....Ja ga kupam ( a to ne voli,vise sebe okupam tad nego njega:lol::roll:) ,setam,cetkam,trcim sa njim....I zato je za mene najvise vezan...Odem li do wc-a,odmah ustaje i trazi me po celom stanu.:heart:

Poslednja izmena:

Back