u ns-u sam solo
sta imas kuci (predpostavljam da nisi sad kod kuce)?
pominjala si da djelis "lizove"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ns-u sam solo
Nije osuda vec pitanje, zasto ovako sladak psic stanuje u dvoristu?Ako je clan obitelji zasto nije sa vama u kuci/stanu?Stanuje u dvoristu (kod momka- brzo cu i ja kod njih) ali ni jedna prica ne prolazi bez njega. Mislim da je cak i previse smatran clanom porodice.
Kad njega ujede krpelj, svi bolujemo.
Molim moderatore da ne prebace temu na Zivotinje, jer se ne prica o hranjenju,krpeljima, vakcinaciji, veterinarima, vec o tome sta nam znace u zivotima. Hvala.
Nije osuda vec pitanje, zasto ovako sladak psic stanuje u dvoristu?Ako je clan obitelji zasto nije sa vama u kuci/stanu?
Edit:rece ona sto je napisala ovo ;"ja bi volela kornjačicumožda jer su životinje srećne kad imaju gde da trčkaraju i da mogu da kake gde god hoće i kad god hoće
baš me nekako šokiralo ovo pitanje
okEdit:rece ona sto je napisala ovo ;"ja bi volela kornjačicu
al izeš ga
sačuvati je ne bih mogla"
Nije osuda vec pitanje, zasto ovako sladak psic stanuje u dvoristu?Ako je clan obitelji zasto nije sa vama u kuci/stanu?
Ja mislim da većim kućnim ljubimcima nije mjesto u kući ,bez obzira koliko ih volite . Iz čisto higijenskih razloga
Edit:rece ona sto je napisala ovo ;"ja bi volela kornjačicu
al izeš ga
sačuvati je ne bih mogla"
A zasto te sokiralo?
Vidis moj psic preko dana trckara po kuci ili ogradjenom dvoristu,kud mu volja, znaci nije zatocen, a po noci uglavnom ne trckara nikuda jer spava ...a koliko razumih ovaj mali psic iz pocetnog posta je u dvoristu i danju i nocu....ne vjerujem da trckara 24h
I jos jednom ne osudjujem @stevca vec samo pitam, mozda tvoj psic ima odlicne uslove u dvoristu
Ovo bi ti trebala znati, ja nisam p[isala tvoj post...nemam namjeru komentiratiok
šta ti ovo znači?
da li bi mi izvolela reći?
na koji način tačno moji uslovi utiču na moju sposobnost rasuđivanja?
šta ti pretpostavljaš da znaš o meni kad si ovako nešto napisala?
A da pojasnis ovo? Posebno ovo boldano....Ja mislim da većim kućnim ljubimcima nije mjesto u kući ,bez obzira koliko ih volite . Iz čisto higijenskih razloga
Istina...i mi isto tako hodamo i gazimo po zapisanim i zapljuvanim ulicama pa ulazimo u kucu, doduse predpostavljam izuvamo se u hodniku, pred vratima...pa tako se i psic okupa , umije, operu mu se sapice ako je gazio kud netreba...drugi razlog je ovo.
trci po dvoristu, svasta njuska, pojede, dirne sapama, zapiski se, nadje izmet druge zivotinje, valja se po svojoj mokraci od ranijih dana...
i navece udje u kucu.
i zbog ovog razloga je zivotinji mjesto vani jer je prilagodjena i stvorena za te uslove!
ljudi ne mogu biti zivotinje niti zivotinje ljudi.
Ovo bi ti trebala znati, ja nisam p[isala tvoj post...nemam namjeru komentirati
A da pojasnis ovo? Posebno ovo boldano....
Istina...i mi isto tako hodamo i gazimo po zapisanim i zapljuvanim ulicama pa ulazimo u kucu, doduse predpostavljam izuvamo se u hodniku, pred vratima...pa tako se i psic okupa , umije, operu mu se sapice ako je gazio kud netreba...
Samo mi nemojte reci kako zivite u sterilnim sredinama, kako nikad ne sjednete u trapericama na kauc u kojima ste sjedili 10 minuta ranije u gradskom autobusu?a mozda je prije vas neki uzneredjeni lutalica sjedio na tom sicu....
Ja imam papagaja Mitu ... On je jedna mlada, potpuno siva nimfa koju ja obozavam ... Kupila sam ga od uzgajivaca kad je imao 2 meseca i nije mu perije u potpunosti poraslo (da ne pomisle sad zli ljudi nimfe odlaze iz gnezda posle 5 do 7 nedelja)) ... Za ova 2 meseca, on je naucio da se mazi sa mojim nosem, cacka kosu, sedi pored mene dok ucim i budi me u 6:30h jer uci da peva Plan mi je da bude non'stop napolju i da nauci da zvizdi KIll Bill sliku postujem kasnije, jer je PRELEP
Ja imam mačku, već poznatu na ovom forumu I to da li je član porodice - jeste, a na tu pomisao se tako naježim jer shvatam da smo granicu prešli, da je ona mnogo više od životinje, da je njena uloga u našim životima velika... da je postala ličnost
Možete da mislite šta god želite, da smo bolesna porodica, da smo flipnuli, čudaci, kakogod... uvek smo imali životinju u kući, i svaka od tih životinja nas je oplemenila i učinila naše živote vedrijim i bogatijim!
razumijem sta govoris ali ne moze me niko ubjediti da je to isto sto ti uporedjujes.
zivotinje su prilagodjene zivotu vani i to je to. e sad da li je zivotinja sretna u kuci- ne znam, ali ja je ne bih mogla drzati iz vec dva navedena razloga.
ponavljam- zivotinja nije i ne moze biti covjek.
Naravno da nije covjekHtjela sam cuti samo razlog zasto je vanka, nit osudjujem, nit kazem da sam u pravu!
Ja imam mačku, već poznatu na ovom forumu I to da li je član porodice - jeste, a na tu pomisao se tako naježim jer shvatam da smo granicu prešli, da je ona mnogo više od životinje, da je njena uloga u našim životima velika... da je postala ličnost
Možete da mislite šta god želite, da smo bolesna porodica, da smo flipnuli, čudaci, kakogod... uvek smo imali životinju u kući, i svaka od tih životinja nas je oplemenila i učinila naše živote vedrijim i bogatijim!
ma razumijem.
mada jedino sto ne volim vidjeti je da ljudi obuku pse! e to mi je maltretiranje!