peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.490
Pa tako je, ljudi u kvalitetnom odnosu treba da rastu, vuku jedno drugo.Dobro.![]()
Ne pričam striktno ni o m/ž odnosu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako je, ljudi u kvalitetnom odnosu treba da rastu, vuku jedno drugo.Dobro.![]()
Važi za oboje?
Interesantno.Tuđa mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Što jače udaraš po njima veće zlo ljudima oko sebe činiš.
brate, da li si realan?
Ovo je neki ideal praktično. A u odnosima često imaš raskorak. Ali da ja ne idem u širinu, dubinu itd, neka bude, živeli su srećno do kraja života.Pa tako je, ljudi u kvalitetnom odnosu treba da rastu, vuku jedno drugo.
Ne pričam striktno ni o m/ž odnosu.
Sebi jesam.brate, da li si realan?
Nisam ni lepa, ni Lepa, ali to se zove cenzura, a gumica u rukama ljudi uskih shvatanja dovede sve forumaše na broj za ispod jedne šljive.Interesantno.
A kada neko ima sopstvena mišljenja koja, kao ekseri, formiraju građevinu misli koju formiramo - a neko ih vadi i baca u "kantu", kao da nisu ni postojali?
Šta je to, Lepa?
ti me nauci kako se kosi, zna se ko kosi a ko vodu nosiTrava je uvek zelenija u tudjem dvorištu..misli lenčuga koja i ne zna šta je kosilica a kamoli kako se koristi..
Znaš šta fala bogu da postoji cenzura...Nisam ni lepa, ni Lepa, ali to se zove cenzura, a gumica u rukama ljudi uskih shvatanja dovede sve forumaše na broj za ispod jedne šljive.
Ja to jako dobro znam, Red - i o tome sam odavno besedio?Nisam ni lepa, ni Lepa, ali to se zove cenzura, a gumica u rukama ljudi uskih shvatanja dovede sve forumaše na broj za ispod jedne šljive.
Kako znaš? Iz kog ugla govoriš?Znaš šta fala bogu da postoji cenzura...
Dobro, dobro, neki smo kasnije sazreli, šta sad.Ja to jako dobro znam, Red - i o tome sam odavno besedio?
Gadlkiva si na ekspicitne sadržaje, Lepa?Znaš šta fala bogu da postoji cenzura...
Ništa, Red.Dobro, dobro, neki smo kasnije sazreli, šta sad.
Hvala ti na tome.Ništa, Red.
Ja te volim kai i pre... :^
Pa to je kao kada pijan pokušavaš da ideš po pravoj liniji, svako malo ćeš da promašiš, ali makar znaš šta je cilj i trudiš se da ga ispuniš.Ovo je neki ideal praktično. A u odnosima često imaš raskorak. Ali da ja ne idem u širinu, dubinu itd, neka bude, živeli su srećno do kraja života.
Gadlkiva si na ekspicitne sadržaje, Lepa?
Ja bih, makar po sopstvenom, skromnom, mišljenju rekao:
Da ono što sam ja rekao nije bilo, a obrisano je, nije bilo ekspicitno a nije bilo ni spam.
Poštujem. Ali je to više.urednička politika?Jesam!
Negovanje pink narativa ne preporučujem nikome zato i podržavam cenzuru.
Poštujem. Ali je to više.urednička politika?
Zabraniti i poništiti nešto je?
I poništivačka?U svakom uredništvu postoji urednička ali i uredjivačka politika.
nemoj posle da nam kukaš ovde, ja sam kriv što sam davoooonemam zasto, uooznao sam predivnu.
necu, bolje su izvini, Ukrajike sa druge strane su lake zenske i uklapaju se u tvoj opis, Ruskinje sa severa nenemoj posle da nam kukaš ovde, ja sam kriv što sam davoooo