Brioso
Primećen član
- Poruka
- 940
Našao si neku Ruskinju?kad te Ruskinja voli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Našao si neku Ruskinju?kad te Ruskinja voli
Važi za oboje?Кад због вољеног промениш навике, кад изађеш из навикнутих и научених образаца и оквира, кад си спремна да себе мењаш и научиш нешто ново, кад ти ништа није тешко иако ти је тешко...
Muškarcima "ne meriti" znači oni su zaposleni a žena takođe zaposlena , plus radja plus kuva, plus čisti, plus pere, plus čuva decu,
Pikmi čuzmi..u odnosu koji zrači ljubav to su stvari o kojima se i ne razmišlja..normalno je da žena radja, čuva decu i ako je već kod kuće normalo je da će oprati, skuvati...ako je i ona zapošljena, u odnosu koji zrači ljubav, podrazumeva se i podela obaveza...
Tamo gde nema ljubavi, dešavaju se ovakva spočitavanja i uporedjivanja...
Klasično balkansko primitivno gaslajtovanje žena, za ženu je sve "normalno" i odakle joj ideja da meri jer to onda nije ljubav.
Kakva patetika i poremećeni obrasci koje su čak i žene usvojile. Nije ni čudo što su nam hitovi: Volim ukus tvoga đona.
S takvim stavom nećeš daleko dogurati.Pikmi čuzmi
Klasično balkansko primitivno gaslajtovanje žena, za ženu je sve "normalno" i odakle joj ideja da meri jer to onda nije ljubav.
Kakva patetika i poremećeni obrasci koje su čak i žene usvojile. Nije ni čudo što su nam hitovi: Volim ukus tvoga đona.
Ima i toga i jeste bilo prisutnije ranije, ali danas vidim sve više ćalaca kako guraju kolica i šetaju svoje klince, presvlače ih, kuvaju i uopšte rade zajedno sa ženama.Muškarcima "ne meriti i biti srećan" znači oni su zaposleni a žena takođe zaposlena , plus radja plus kuva, plus čisti, plus pere, plus čuva decu,
A ja kapiram, potpuno, Barbara.Ne, ja ne mogu da verujem da neko ne kapira šta pišem..![]()
samo to i jeste normalnoIma i toga i jeste bilo prisutnije ranije, ali danas vidim sve više ćalaca kako guraju kolica i šetaju svoje klince, presvlače ih, kuvaju i uopšte rade zajedno sa ženama.
Njoj torta tebi alat.Za mene to je torta sa čokoladom ili Makita alat. Skromno.
Dobro.Niti tražim, niti očekujem 50/50.
Alat bi trebao da ima ( ne mogu da odolim )Njoj torta tebi alat.
Dokaz njegove ljubavi?Pogledajte prilog 1666231
Koji je po vasem misljenju najlepsi dokaz ljubavi ?
Jeste, kad je obostrano, što nije uvek slučaj. Ne podrazumeva se da su samo muškarci "problematični".samo to i jeste normalno
sto ne meriti?Muškarcima "ne meriti i biti srećan" znači oni su zaposleni a žena takođe zaposlena , plus radja plus kuva, plus čisti, plus pere, plus čuva decu,
nemam zasto, uooznao sam predivnu.teši se
Dobro je, batice, izmeri ga pa nam javi, logično.sto ne meriti?![]()
o papiruse, upoznao prvu bili godinu dana zajedno, razisli se, sad sa drugomNašao si neku Ruskinju?![]()