Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Aj dobro bitno da si mu rekla tad..Ja ne bi znala sto odgovoriti iskreno,mislim da bi se uhvatila smijati ispalo bi da mu se rugam i ne bi se culi vise sigurno....
Ja osobno u te rijeci ne virujem.
Puno je Brakova ili vezica propalo oko mene,a do jucer su svi na svakom kantunu vikali jedno drugome to,nekad sam znaka ocima okrenuti kad bi ih cula,a sad se psuju i bore ko ce sto dobiti...
Cuj ja to ne volim kad mi se kaze,voli ti mene u sebi i za sebe,ja to vidim i ositim.Meni ne treba to na glas,bude li se to cesto govorilo,, odnio vrag sve izgleda..Muti se sigurno nesto sto ne treba....
Cuj ja to ne volim kad mi se kaze,voli ti mene u sebi i za sebe,ja to vidim i ositim.Meni ne treba to na glas,bude li se to cesto govorilo,, odnio vrag sve izgleda..Muti se sigurno nesto sto ne treba....
Vise,vise ali isto mu dođe kroki odmah ode doli.Pa cemu ta usrana izjava u ozbiljnom poslu,pa kako ga nije sramota da mi rusi skelu,mislim stvarno pa bas sam ljuta na njega unisti mi uzitak zbog cega...Sto sam ja rekla njemu,ajde Bogati ne bi da smo od jucer....Suti i radi...
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.