- Poruka
- 11.103
" Ne budi toliko naivna"
Mislim da još nisam poslušala taj savet.
Mislim da još nisam poslušala taj savet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I u snu. Da imam švalera, zlo i naopako.
Комуникација је јако битна. Ја као присталица самоизолације и тврдоглавости нисам је нажалост прихватио.
Svaki period života ima svoje najbolje savete.
Za uspeh u bilo čemu važno je ići step by step
tiha voda breg roni
Kad kreneš da se penješ na planinu vrh deluje baš daleko i visoko. Ali posle hiljade i hiljade sitnih koraka, posle više sati nađeš se upravo tamo.
To je moj savet![]()
не помажи познанике и фамилију, ако ти нису тражили помоћ...да те у некој будућности, не направе идиотом
I kakve si posledice zbog toga snosio dobre ili lose,da li se kajes sto nisi vise bio komunikativan ili smatras da to ima svoje prednosti i falinke
Moja rođaka, mlada žena koja više nije među živima, nažalost, mi je nekom prilikom rekla da ne treba bežati od sebe. Ostala mi je njena svaka priča živa, i imale smo poseban link dok smo se intezivno družile. Bile smo šarmantan tandem i mnogo nedostaje.
Pozajmila mi je knjigu na čitanje pod nazivom Slobodna kao Vetar, ali ne zadugo kasnije-knjigu više nisam imala kome da vratim.
Iz nekog razloga je nisam još ni pročitala..., ali mi je drago da imam fizički dokaz našeg druženja zauvek. Neka počiva u miru, nadam se da ćemo se opet negde nekad sresti. Brinula je jer sam dobila poslovni angažman na drugom kontinentu koji mi se svideo, i koji je, zaista, do kraja bio jedno lepo iskustvo.
"Ako ideš da pobegneš od nečega, znaj da od same sebe nećeš pobeći. Ako osećaš da treba po svaku cenu da odeš, idi."
More, rodi me, majko, srećnu, i ostavi na kamenu.
Лоше сам прошао. Не кајем се. Има и добрих страна.
To je to, ukratko.На крају ће све бити добро.
Ако није све добро, значи да није још крај.

Koje su po tebi dobre strane a koje lose
Vise se intelktualno uzdizes ali fali zenskog svijeta iako je i sa njima nekada pakaoНемаш обавезе је добра. Лоша је усамљеност.
Vise se intelktualno uzdizes ali fali zenskog svijeta iako je i sa njima nekada pakao
Kod Introverta ja ne mislim da je problem introvertnost nego neka ukleta sudbina i tezak test zivotni koji jos od rodjena imaju,uvijek sam znao da se medju introvertima kriju ljudi koji daju ljepotu svijetu a ne medju ekstrovertima.Introvert mora biti nesto veliko a zivotu ili ce biti nevidljiv ne mogu da zive zivot obicnih gradjana
Ili su nevidljivi ili su filmske zvijezde,slavni, milioni, najveca muka za Introverta je kada mora da se socijalizuje u svakodnevnom zivotu a najveca muka za Ekstroverta je kada mora udje u visoko drustvo kojem ne pripada
Velika vecina Esktroverata su teske seljacine i low class ljudi
platio sam dosta skole...nema mesta vise za eksperimente i poverenjaPromjena dolazi iznutra a ne spolja