Koji je najbolji savet koji ste ikada dobili?

Što se mene tiče, onda je to: Nemoj pokušavati da pomogneš ljudima koji ne žele pomoć.

I dan danas ga koristim svakodnevno. Treba pustiti ljude, određene mazge, da srljaju. Neka udare glavom o zid ali to će uraditi samostalno. I neće za to moći da te okrive.

Комуникација је јако битна. Ја као присталица самоизолације и тврдоглавости нисам је нажалост прихватио.

Moja rođaka, mlada žena koja više nije među živima, nažalost, mi je nekom prilikom rekla da ne treba bežati od sebe. Ostala mi je njena svaka priča živa, i imale smo poseban link dok smo se intezivno družile. Bile smo šarmantan tandem i mnogo nedostaje.
Pozajmila mi je knjigu na čitanje pod nazivom Slobodna kao Vetar, ali ne zadugo kasnije-knjigu više nisam imala kome da vratim.
Iz nekog razloga je nisam još ni pročitala..., ali mi je drago da imam fizički dokaz našeg druženja zauvek. Neka počiva u miru, nadam se da ćemo se opet negde nekad sresti. Brinula je jer sam dobila poslovni angažman na drugom kontinentu koji mi se svideo, i koji je, zaista, do kraja bio jedno lepo iskustvo.
"Ako ideš da pobegneš od nečega, znaj da od same sebe nećeš pobeći. Ako osećaš da treba po svaku cenu da odeš, idi."
More, rodi me, majko, srećnu, i ostavi na kamenu.

Back