Koji je horoskopski znak

S

Stampedo

Gost
Imam VELIIIIKI problem. Neznam i ne razumem se mnogo u to ali neznam koji je horoskopski znak moj sin. Naime rodjen je 21.05.1994.god. U nekim novinama i casopisima je Blizanac, a u nekim je Bik. Rodjen je u 10.35 h .BAS me interesuje koji je horoskopski znak

Stampedo:
Imam VELIIIIKI problem. Neznam i ne razumem se mnogo u to ali neznam koji je horoskopski znak moj sin. Naime rodjen je 21.05.1994.god. U nekim novinama i casopisima je Blizanac, a u nekim je Bik. Rodjen je u 10.35 h .BAS me interesuje koji je horoskopski znak
Pa...pa...šta piše u ličnoj karti.
puuuc....puuicccc cc.
Zvoni mi mobilni.
Halo...ja...ja...ne....da...aha..ne...ne..koji...aha...čuj...hm...gdje...odmah?...opanaka...hm opnaka...kojih...aha...jedno pet/šest. kako...zašto...moram li?
odoh.

Stampedo:

Vas sin je blizanac sa podznakom u Lav(sto nisam sigurna jer ne znam grad gde je rodjen)

Back