OLIVER GEOGRAF
Zainteresovan član
- Poruka
- 265
Posto volim teme o malim ratovima,zeleo bih da vidim vasa misljenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Balasevic je jednom prilikom rekao jednu jako poucnu recenicu.... Za pametnog coveka svaki rat je izgubljen....
Ovu temu sam videla pre minut, tj. samo naslov, i odmah mi je sinula ideja da napisem tu Balasevicevu recenicu, ali vidim da me je neka pametna osoba preduhtrila...![]()
Balasevic je jednom prilikom rekao jednu jako poucnu recenicu.... Za pametnog coveka svaki rat je izgubljen....
U BJRM nikad nije bio rat vec sukob kontoroliranih dimenzija pod zakrilima Amerike i NATO-a .Inace ovaj sukob definitivno zavrsen je pobedom UCK posto su kasnije siptarista postali konstitutivan narod .Danas ova drzavicka funkcionira ko neka disfunkcionalna federacija u kojoj vlada definitivno nema kontrolu zapadnog dela .Od 26 000 km/2 siptari drze negde oko 40 % ili bolje receno 10 000 km / 2 .Na severu su Srbi a ostalo VMRO-ovci .
Ovu temu sam videla pre minut, tj. samo naslov, i odmah mi je sinula ideja da napisem tu Balasevicevu recenicu, ali vidim da me je neka pametna osoba preduhtrila...![]()
UCK su ko mala deca bezala u autobusima jel ih je spasula CIA.
Mislim da rata u Makedoniji nece biti, jel siptari imaju sva prava, u vladi su, imaju svoje skole,udruzenja... ali ako bude, tesko njima, a valjda ce se onda i ovi kako ovaj kumanovo udruziti sa Makedoncima i proterati bagru.
Објективно гледано - тешко вама. Једино ако, како и приличи, не признате да сте стари Срби, па да ми интервенишемо за вас, по добром старом обичају.![]()
Koji je gori?Rat u Makedoniji,ili rat u Sloveniji?
Ako bi moglo malo više informacija o ratu u Sloveniji ' 91 ?![]()
Објективно гледано - тешко вама. Једино ако, како и приличи, не признате да сте стари Срби, па да ми интервенишемо за вас, по добром старом обичају.![]()
A sto bas stari ima i mladih ljudi, ili su samo stariji Srbi, nista vas nerazumem i molim da se sa bugarima dogovorite sta smo, smesno je da vi kazete jedno a bugari drugo.
Pobedili?Mozda si i u pravu,ali ja mislim da je ipak Makedonija pobedila,jer je mogao anstati sporazum po kome je zapadna MAkedonija mogla postati autonomna pokraijina,ili da se pridruzi ALbaniji,da vise e bi bilo napada.Ha,slicno kao i za Kosovo.
Gori u Makedoniji jer je tamo sukob trajao nekoliko nedelja a u Sloveniji svega 6 dana a i cifre nisu jednake...u Makedoniji broj poginulih iznosio je vise stotina dok u Sloveniji nekoliko desetina.