Koji je glavni razlog zbog cega ne zele Trampa za predsednika njegovi protivnici?

Ne vole Trampa jer je on borac protiv satanizma :D
Не верујем. Нажалост, изгледа да је и Трумп слуга ЗОГ-а, односно Зионистичке Окупационе Владе:

1725708906277.png

Nisam ni rekao da je super, već samo da autokrate populisti nisu dobro rešenje za države koje su demokratskog uređenja. Zapravo, nisu dobro rešenje nigde a pogotovo u demokratijama. Mi ovde imamo jednog takvog i propadosmo načisto ;)
nema nikakvih autokrata; bajden je korumpirani pedofil cija je porodica nadobijala para iznudom i ucenom, pa secamo se samo epizode sa ykr. drz. tuziocem, sto je njegov sin naplatio u burizmi, uo
kamala ce da bude vise pijana nego trezna i duboka drzava ce nesmetano da odradjuje dalji posao, autokratiju su ti ucitale fejk njuz, msm koje su ti oprale pamet
sto se tice populizma, pa sada ova kampanja sta je? ako kamala kaze da ce da zamrzne cene da piljarnice ne peljese posten svet? to njeno je najprizemniji populizam, i kako to moze bilo sta da popravi? ako je bajden poceo da prasta dugove studentske, a kamala ce da poklanja pare po 25k za kupovinu kuica, kako to nije populizam? ko ce da napravi te kuce? samo ce inflacija biti jos veca, plasticno da ti objasnim, kuce ce umesto 400k da kostaju 425k, i onda ce kao vucic da nudi pariozer, tj, da ne da piljarnicama i lancima hrane da poidizu cene, a artikala milion, da nece sve da ih zamrzne? nece, nego samo pastetu kao vucic, ili parizer - populista kao i vucic, identican, kao stiti narod od bezobraznih trgovaca koji ga peljese velikim marzama,a ona ce da ih zamrzne, cene! i onda je mi lozimo sa kamjunizm od kamala

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja ne gledam ko napiše poruku, ako smatram da je pametna ja je podržim.
Za muslimane, hazare i ostale talibane, nemam komentar.
kad pomenu talibane, pa bajden je usrao stvar u avganistanu kao sto niko drugi ne bi mogao, i onda sere po trampu - jeste tramp isto hteo, ali bi se valjda bolje organizovao, a ne navrat na nos... plus ovo odavanje pocasti, pa, trampa su zvali,a ove veleizdajnike nisu!

sad sa kamalom, pa mi ameri smo nahebali, bolje da se ne upustamo u avanture

kad pomenu talibane, pa bajden je usrao stvar u avganistanu kao sto niko drugi ne bi mogao, i onda sere po trampu - jeste tramp isto hteo, ali bi se valjda bolje organizovao, a ne navrat na nos... plus ovo odavanje pocasti, pa, trampa su zvali,a ove veleizdajnike nisu!

sad sa kamalom, pa mi ameri smo nahebali, bolje da se ne upustamo u avanture
Zato ce Trump da se naguta viagre i da zvekne Kamilu

Naravno da jeste, nego od dva zla treba birati manje zlo po planetu Zemlju.
А шта ако су то само две стране исте медаље? Па био је Трумп на власти, и шта је урадио? Ништа. Оно јес, није ратовао, али опет није ништа ни кључно променио.
Западна и америчка геополитика остале су исте.

ma dule se uzda u muslimanski svet, u turkeda ce da razbiju izrahell, a aljek siftar ga uvodi u nafo sto on odbija da prihvati, kurcslus u glavi mu se javlja i neki hazari, ali voli aljeka do meke i medine :mrgreen:

Како режим Александра Вучића, уместо српског, ствара исламски свет

Пишеш глупости које само Хазар инфо може да смисли. Колико већ дрндају да ћемо увести санкције Русији, да ћемо ући у НАТО, да ћемо ово да ћемо оно. И ништа се од тога није десило. Још Руси демантују та пискарања као штетна, антисрбска и антируска.

Како ти није јасно да иза тог медија стоје исти они који држе НДХ1 и Нову СС??

Пишеш глупости које само Хазар инфо може да смисли. Колико већ дрндају да ћемо увести санкције Русији, да ћемо ући у НАТО, да ћемо ово да ћемо оно. И ништа се од тога није десило. Још Руси демантују та пискарања као штетна, антисрбска и антируска.

Како ти није јасно да иза тог медија стоје исти они који држе НДХ1 и Нову СС??
pa prosvetli me, ja nisam autor ni ovog teksta nego neki Лука Митровић
tamo sam citirao parovica, pa nekog pravnika i ekonomistu iz cg itd
kako su oni svi nova i ndx? prosvetli me.

А шта ако су то само две стране исте медаље? Па био је Трумп на власти, и шта је урадио? Ништа. Оно јес, није ратовао, али опет није ништа ни кључно променио.
Западна и америчка геополитика остале су исте.
Težak je odgovor na to. Ali sa ovim trenutnim političkim establišmentom sasvim sigurno ništa dobro ne treba očekivati.

Ali ipak razumi da nije uzalud ovolika hajka na Trampa, izmedju ostalog i pokušaj atentata.
Znači da Tramp ipak smeta i zato ga treba podržati.
Видећемо да ли је та хајка искрена, или му само дижу рејтинг, јер народ генерално јесте незадовољан глобалистичком агендом и жели алтернативу!

Видећемо да ли је та хајка искрена, или му само дижу рејтинг, јер народ генерално јесте незадовољан глобалистичком агендом и жели алтернативу!
Metak kroz uvo sasvim sigurno je iskreno.

Back