Koji je glavni razlog zbog cega ne zele Trampa za predsednika njegovi protivnici?

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
43.534
autorska tema

Koji je glavni, kljucni razlog zbog kojeg Trampa njegovi prortivnici ne zele na mestu predsednika ?

Ovde u regionu je bar stvar jasna. Rusofobija.
Dakle strah da ce Tramp odmrznuti odnose sa Rusijom .
To je svakako proizvod srbofobije u regionu, onih koji iz mrznje ili netrpeljivosti prema srbiji iskazuju rusofobiju, kao sekundranu fobiju u svom bicu.

Na istu kartu se igra i u ostatku sveta zar ne ? U izraelu smo imali prilike videti kako cionisti igraju svoj ples paleci rusku zastavu i gazeci po njoj...

Sta vi mislite, koji razlog je kljucan za one koji ne zele Trampa za predsednika ?

Jel to strah od normalizacije odnosa ili bar popravljanja situacije u odnosu sa Rusijom ?

Sta vi mislite, koji razlog je kljucan za one koji ne zele Trampa za predsednika ?

Jel to strah od normalizacije odnosa ili bar popravljanja situacije u odnosu sa Rusijom ?
ne, to je mogao da bude razlog zasto su pokrali izbore za bajdena, a sada je razlog izrael - tramp bi pokazao muda, a kamala ce da pokaze karmin na teglici moonshine-a, ako zaboravi da je otvori pijana

amerika ce da zaokrene svoje brodove i vozi kuci, ili prema kini, a izrael ce ostaviti na cedilu i onda turci uskacu
izrael bi bio najpametniji da zavrsi vise to sranje sto pravi tamo trebeci palestince i okolne narode

Poslednja izmena:
Zato što je autokrata i populista a USA je uređena kao demokratija. Ne poštuje institucije, ne poštuje novinare, samovoljan je. Takvi ljudi su obično destruktivni, razjebu ceo sistem i iza njih ostaje haos. Najveće podele u društvu i nestabilnost koji se desio Americi je nastao upravo njegovom pojavom.

Zato što je autokrata i populista a USA je uređena kao demokratija. Ne poštuje institucije, ne poštuje novinare, samovoljan je. Takvi ljudi su obično destruktivni, razjebu ceo sistem i iza njih ostaje haos. Najveće podele u društvu i nestabilnost koji se desio Americi je nastao upravo njegovom pojavom.
to si upravo opisao rezim bajden-heris do u dlaku, mogli bi stavku po stavku da dokazemo, a za vreme trampovog predsednikovanja je bilo sve suprotno za 180 stepoeni

Немој да не засмејаваш, молим те.

to si upravo opisao rezim bajden-heris do u dlaku, a za vreme trampovog predsednikovanja je bilo sve suprotno za 180 stepoeni

Prava demokratija je kad imaš sistem koji funkcioniše sam od sebe, bez lidera. Ameri su imali par godina izlapelog predsednika i sve je funkcionisalo. Takav stepen organizovanosti sistema nikada do sada nije postojao. U carevinama sa istoka, država se urušava istog momenta kad car ode, prosto ne ostaju temelji iza njega. Upravo zato i jeste bitno da lider nije autokrata nego demokrata.

Ameri su imali par godina izlapelog predsednika i sve je funkcionisalo.
"lukav plan boldrice"
da sa koronom iz laba istrebimo penzose kojima sleduje prosjacki stap, i ukrajince kako rece greem da ne ostavimo rusima i kinezima ukr. rudno/mineralno blago, samo 2 upecatljiva primera navodim.

ja sam amer, i sada ti mene ucis kako je sve super? sve je bilo super za vreme trampa, a onda je pedo-bajden zasrao maksimalno koliko je znao, alkos kamala ce da nas dokrajci, a vi? pa i vas ce da istrebe, svabi ne trebate vi, nego litijum, u oci vam voolina to govori da ste olos

Упамтити, па по заслузи – Вулин о народу који протестује: То је олош, кад дођу…

Prava demokratija je kad imaš sistem koji funkcioniše sam od sebe, bez lidera. Ameri su imali par godina izlapelog predsednika i sve je funkcionisalo. Takav stepen organizovanosti sistema nikada do sada nije postojao. U carevinama sa istoka, država se urušava istog momenta kad car ode, prosto ne ostaju temelji iza njega. Upravo zato i jeste bitno da lider nije autokrata nego demokrata.
То није демократија, него диктатура глобалистичке дубоке државе.

"lukav plan boldrice"
da sa koronom iz laba istrebimo penzose kojima sleduje prosjacki stap, i ukrajince kako rece greem da ne ostavimo rusima i kinezima ukr. rudno/mineralno blago, samo 2 upecatljiva primera navodim.

ja sam amer, i sada ti mene ucis kako je sve super? sve je bilo super za vreme trampa, a onda je pedo-bajden zasrao maksimalno koliko je znao, alkos kamala ce da nas dokrajci, a vi? pa i vas ce da istrebe, svabi ne trebate vi, nego litijum, u oci vam voolina to govori da ste olos

Упамтити, па по заслузи – Вулин о народу који протестује: То је олош, кад дођу…

Korona je izbila za vreme Trampa.

Populizam mi je daleko gadniji nego senilnost.
pa ko je populista ako kamala kaze da ce da suzbija bezobrazne cene piljarnicama, mozda da nam da pastetu za 37 dindzi kao av? tako ce da opravi deficit, inflaciju, bankrot? ili bajden sa oprastanjem studenstkih dugova? ili kamala koja ce da poklanja po 25k za kupovinu nekretnina? pa samo ce inflatorni pritisak da se poveca

da se ne bi fizicki glasalo, vec postom, te on pokrao, da ne pobedi drugi put
Sve vreme pandemije je Koronu nazivao 'Kineski virus', aludirajuci da su ga Kinezi namerno pustili medj' svet.

Pobio je neke bitne celnike Revolucionarne Garde, dok je bio predsednik.

Eto vam vas Tramp koji postuje i uvazava celnike drugih drzava.

Back