To možda nekad. Sad snajke više ljube ramena što bole od nošenja torbe sa CD-ovima ili laptopom.Али кад снајке крену да љубе јагодице, брзо прође.
To možda nekad. Sad snajke više ljube ramena što bole od nošenja torbe sa CD-ovima ili laptopom.Али кад снајке крену да љубе јагодице, брзо прође.
to je bilo više retoričko pitanje. Detetu bih kupio instrument za koji pokazuje interesovanjeSta ste mladi i perspektivni gospodine @Sensei kupili?
Presao si nas na temito je bilo više retoričko pitanje. Detetu bih kupio instrument za koji pokazuje interesovanje
pa ne baš. Nije da treba da kupim poklon u narednih nekoliko dana, ali postoji i ta opcija u nekoj bližoj budućnosti.Presao si nas na temi.
pa ne baš. Nije da treba da kupim poklon u narednih nekoliko dana, ali postoji i ta opcija u nekoj bližoj budućnosti.
Ma kakvi, evo imam PS5 i PS4, PS5 je upaljen <10x za 8 meseci, klinac stalno PS4 igraZanimaće ga PS5 zagarantovano.
to je ustvari ukelele (tako mala, 4 plastične žice)Ovu gitaru smo joj kupili
Pogledajte prilog 1170540
to je ustvari ukelele (tako mala, 4 plastične žice)
ukelele je ponovo jako popularan jer je mali a obzirom na najlonske žice i vrlo zahvalan za nežne prstiće.Hvala, ovo će joj olakšati dalje učenje.
Svo vreme je gledala lekcije za gitaru.
I ponešto po sluhu.
Blago komšijama ? kad savlada ove lekcije.
ukelele je ponovo jako popularan jer je mali a obzirom na najlonske žice i vrlo zahvalan za nežne prstiće.
nisi nešto naročito omašilaĆerka je videla kod drugara i pričala kako to želi da svira.
Pred rođendan u dečijoj radnji kad sam je videla, nisam pitala za cenu, ne može se opisati njeno oduševljenje kad je otpakovala poklon.
Sad kad bude videla da ima lekcije da uči, možda će se i više zainteresovati.
Hvala ti još jednom.
Dobro je što sam stavila sliku "gitare".
Eto, koliko sam ja upućena u instrumente.
Meni to sve skoro isto.
nisi nešto naročito omašila
a pogodila si baš zaista dobar početnički instrument za decu. Eto, ja se uopšte nisam toga setio