- Poruka
- 41.244
Pod pretpostavkom da imate omanje dete, dal svoje dal u rodbini ili komšiluku, koji instrument je dobar da mu se pokloni?
eh, ti ko i ja, ne zna ništa drugo...gitaru
moze,ako ce nesto bas ozbiljno neki drugi instrumenteh, ti ko i ja, ne zna ništa drugo...
klavir,saksofon,violina....kao recimo klavir?
to je lek za loše komšijebubanj, ali si onda nahebao![]()
pustis detetu,tj.pitas ga,sam ce i da kaze.ja sam imao 7 god.i trazio gitaru zato sto mi je odgovarao zvuk.gleda televiziju,cuje...ako ga ne zanima muzika zanimace ga nesto drugo.salu na stranu, za dete je najidelaniji sintisajzer.
ako zelis da se ozbiljno bavi muzikom onda ga posalji u pravu muzicku skolu da tamo procene za koji je instrument talentovan.
pustis detetu,tj.pitas ga,sam ce i da kaze.ja sam imao 7 god.i trazio gitaru zato sto mi je odgovarao zvuk.gleda televiziju,cuje..
ovo i ja isto mislim. Gledaš ili pitaš šta ga privlači.pustis detetu,tj.pitas ga,sam ce i da kaze.ja sam imao 7 god.i trazio gitaru zato sto mi je odgovarao zvuk.gleda televiziju,cuje...ako ga ne zanima muzika zanimace ga nesto drugo.
tako jeovo i ja isto mislim. Gledaš ili pitaš šta ga privlači.
onda znači bubnjeviNisu svi muzikalni .
Okarinu, sa oblikom neke zivotinje tipa ptica, da je od keramike, pa sutra i kad ne zeli da se bavi muzikom da moze da sluzi bar kao ukras i podsecanje na vremena kada ga je muzika zanimala.Pod pretpostavkom da imate omanje dete, dal svoje dal u rodbini ili komšiluku, koji instrument je dobar da mu se pokloni?
Zanimaće ga PS5 zagarantovano.pustis detetu,tj.pitas ga,sam ce i da kaze.ja sam imao 7 god.i trazio gitaru zato sto mi je odgovarao zvuk.gleda televiziju,cuje...ako ga ne zanima muzika zanimace ga nesto drugo.