- Poruka
- 84.269
i zašto ne? (he,he, zdravo @andjelijaa)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ćeš da napraviš od tih silnih flašica?skupljanje unučića od ispijenih vinjaka
Okle znam, nisam razmišljao o tome. Mogao bih da napravim male molotovljeve koktelčiće i da ih prodajem maloletnim delikventima.Šta ćeš da napraviš od tih silnih flašica?
Čuj toMeni je hobi da kreiram muziku
Zaboravio si 'Dragi Tempo', na pocetku recenice.Slušam New Kids on the Block,skupljam postere i volim sve što vole mladi.
Fotografija je moja ljubav, ali sam i kolekcionar mapa i karti, volim knjige na temu istorije, fantastike i fotografije, i gejmer sam od 1989. kada sam dobio prvi Commodore 64.Ne, ozbiljno, koliko vremena odvajate na hobi?
Da li imate neke materijalne koristi?
Имаш занимљиву продавницу, галерију на Калишу, знаш то?Fotografija je moja ljubav, ali sam i kolekcionar mapa i karti, volim knjige na temu istorije, fantastike i fotografije, i gejmer sam od 1989. kada sam dobio prvi Commodore 64.
Znam, naravno. Mada, to su sve printovi, koliko sam video. Mogu da se nadju stari atlasi, npr, na kupujemprodajem, kupindu itd. Niko vise danas ne stampa na tako kvalitetnom papiru.Имаш занимљиву продавницу, галерију на Калишу, знаш то?
Да, то сигурно.Znam, naravno. Mada, to su sve printovi, koliko sam video. Mogu da se nadju stari atlasi, npr, na kupujemprodajem, kupindu itd. Niko vise danas ne stampa na tako kvalitetnom papiru.
Ah, poznato...Хоби изискује слободно време, а данас га је јако мало. У складу са тим се и ја понашам. Волим да читам. Али сам и колекционар. Не позајмљујем књиге из библиотеке, већ их купујем. Често и код уличних продаваца. Процес читања књиге започињем куповином, а завршавам са склапањем корица и спуштањем на полицу. Тек тад се осећам испуњен. Иако ту књигу више никад нећу читати ( никад исту књигу два пута) али волим да је моја. Само што не стижем. И сад имам у библиотеци три, четири непрочитане књиге, а глупо ми да купујем нове док не прочитам и те старе. Али, гледаћу да се поправим. Мајке ми.
Твој хоби??Ah, poznato...