Koji hobi imaš?

Sakupljam gramofonske ploče već duzi niz godina. Svakodnevno zavrtim po neki vinyl na gramofonu, ulavnom one albume i i žanrove koje preferiram i prijaju mi da ih slušam i naravno nešto prodam iz kolekcije ukoliko mi je duplikat. Nije ni malo jednostavno pogotovo u vremenu u kojem obitavamo biti kolekcionar vinila jer zahteva vremena i truda i volje naravno a i ljubavi prema muzici i malo dubljeg dzepa jer su pojedini albumi u zavisnosti od diskografske kuce i izvodjača, pressinga, očuvanosti samog omota i unutar njega vinila sa veoma vrtoglavim cenama. No ja zaista uživam u tome, drugačiji je zvuk sa gramofona i ne može se porediti sa nijednim nosačem zvuka.

Pa kao sto je ocigledno iz nicka, sviram gitaru i snimam ponekad svoju muziku i covere za YouTube.Retko kad imam koristi od toga i zaradu.

Ribolov, volim da pecam to me smiruje i uzivam ujedno u prirodi.Imam koristi neke od toga jer ne kupujem nikad ribu vec jedem onu koju upecam.

Kampovanje i pesacenje u prirodi...

Pravio sam nekad figure od gline.

Redovno gledam filmove i tv serije ako moze da se racuna i to.

Хоби изискује слободно време, а данас га је јако мало. У складу са тим се и ја понашам. Волим да читам. Али сам и колекционар. Не позајмљујем књиге из библиотеке, већ их купујем. Често и код уличних продаваца. Процес читања књиге започињем куповином, а завршавам са склапањем корица и спуштањем на полицу. Тек тад се осећам испуњен. Иако ту књигу више никад нећу читати ( никад исту књигу два пута) али волим да је моја. Само што не стижем. И сад имам у библиотеци три, четири непрочитане књиге, а глупо ми да купујем нове док не прочитам и те старе. Али, гледаћу да се поправим. Мајке ми. :kafa:

Хоби изискује слободно време, а данас га је јако мало. У складу са тим се и ја понашам. Волим да читам. Али сам и колекционар. Не позајмљујем књиге из библиотеке, већ их купујем. Често и код уличних продаваца. Процес читања књиге започињем куповином, а завршавам са склапањем корица и спуштањем на полицу. Тек тад се осећам испуњен. Иако ту књигу више никад нећу читати ( никад исту књигу два пута) али волим да је моја. Само што не стижем. И сад имам у библиотеци три, четири непрочитане књиге, а глупо ми да купујем нове док не прочитам и те старе. Али, гледаћу да се поправим. Мајке ми. :kafa:
Ah, poznato...

Back