mario80
Legenda
- Poruka
- 66.553
Риба смрди од главе ИНСТАЛИРАЈ бог те убио безобразну!Nemam cirilicu na telefonu i ne mogu da je instalisem.
Imas li jos glupih pitanja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Риба смрди од главе ИНСТАЛИРАЈ бог те убио безобразну!Nemam cirilicu na telefonu i ne mogu da je instalisem.
Imas li jos glupih pitanja?
Fredi je građanin sveta, nije imigrant. Pušti.Ok.Ti si ovde samo radi drugarice.
Sto rece neko,mozes lagati druge,ali ne mozes sebe.
I znala sam da ces odgovoriti da si i na drugim forumima.
Pozdravi uciteljicu koja te tako vaspitala!Риба смрди од главе ИНСТАЛИРАЈ бог те убио безобразну!
I ja sam gradjanin svijeta.Ali sam i Srpkinja.Fredi je građanin sveta, nije imigrant. Pušti.
Meni je zabavan i jedan i drugi stav.I ja sam gradjanin svijeta.Ali sam i Srpkinja.
I ne mogu biti nista drugo,ma gdje zivjela.
Okej, ti bolje znasOk.Ti si ovde samo radi drugarice.
Sto rece neko,mozes lagati druge,ali ne mozes sebe.
I znala sam da ces odgovoriti da si i na drugim forumima.
Nije to nikakav moj stav.To je samo slucajnost u kojoj naciji se rodis.Meni je zabavan i jedan i drugi stav.
I Fridrihov o nadnacionalnom i tvoj o nacionalnom imaginarijumu. I jedan i drugi su usko vezani za emigraciju i njene posledice.
Mada ti ništa pogrešno nisi napisala (ono što misliš je druga tema i to možemo samo da pretpostavljamo).
Za koga navijas kad igraju Srbija i Njemacka?Okej, ti bolje znas
Dakle nisi nacionalistkinja?Nije to nikakav moj stav.To je samo slucajnost u kojoj naciji se rodis.
Za Franceska BagniaiuZa koga navijas kad igraju Srbija i Njemacka?
Beograd sam nekad voleo a sad mi se sve vise gadi po vise osnova.Smrdljivi Beograd nije sigurno
Jesam.Dakle nisi nacionalistkinja?
Izbjegavas odgovor na direktno pitanje?Za Franceska Bagniaiu
Ali ako je pripadnost naciji slučajnost, onda je ljubav prema naciji teže objasniva.Jesam.
Ali nisam sovinista.
I sve to nema veze sa temom da si stranac gdje god da odes iz svoje zemlje u kojoj si se rodio ili odrastao.
Pričaš priče za malu decu. Odakle ti to da naša koleginica koristi internet koji je napravila američka vojska? Kakve ona ima veze sa Zapadom?Krstarica je albanski forum odakle ti ta ideja? Koristiš strani telefon, strani wifi, strani internet, strani forum da bi se osećala kao kod kuće? Čije kuće?
Naprotiv.Vrlo je objasnjiva.Volis svoju porodicu,prijatelje,pretke,mjesto gdje zivis,svoje sunarodnike sa kojim dijelis sudbinu.Ali ako je pripadnost naciji slučajnost, onda je ljubav prema naciji teže objasniva.
Slažem se da nema veze sa temom.
Dobro objašnjenjeNaprotiv.Vrlo je objasnjiva.Volis svoju porodicu,prijatelje,pretke,mjesto gdje zivis,svoje sunarodnike sa kojim dijelis sudbinu.
Meni je to sasvim normalno.
Ne gledam fudbal i ostale grupne sportoveIzbjegavas odgovor na direktno pitanje?
Svi ovi što su otišli za ameriku su izdajnici roda svoga!Naprotiv.Vrlo je objasnjiva.Volis svoju porodicu,prijatelje,pretke,mjesto gdje zivis,svoje sunarodnike sa kojim dijelis sudbinu.
Meni je to sasvim normalno.
Кад већ цитираш поздравни говор побједнице такмичења Мис Липовичке шуме, стави бар наводнике.To je tvoj rezon i tvoj osecaj.
I ispravan je, ali samo za tebe.
Svako ima svoj rezon i svoj osecaj. Ne mozes tvrditi da se svako oseca kao i ti.
Sto se tice ovog "da postanem Englez", niko to ni ne pokusava. Ljudi kojima svest i mentalitet nije ogranicen na nacije i nacionalnosti, sebe nikada nece poistovecivati sa nekom nacijom niti ce se truditi da budu pripadnici neke nacije.
Jednostsvno su to irelevantne stvari, kao lanjski sneg.
Takvi ljudi se nigde ne osecaju kao stranci, jer celu planetu dozivljavaju kao svoj dom.
Ko je pomenuo fudbal?Ne gledam fudbal i ostale grupne sportove
Zasto bi bili izdajnici?Svi ovi što su otišli za ameriku su izdajnici roda svoga!