- Poruka
- 90.151
Koji grad u okruženju je najbolji za život?
Mislim na neki gde bi mogli da se preselite, ako već ne živite u njemu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki grad mi je dobar i lep, stran i domaći.Koji grad u okruženju je najbolji za život?
BEO GRAD, BEO GUARD...Beograd nije sigurno![]()
Srdljivi Beograd je moj, tako u njemu je uvek najbolje za zivot (osim kad nije). A tek kad odu smdljivci....Smrdljivi Beograd nije sigurno![]()
tako nešto ne postoji...Koji grad u okruženju je najbolji za život?
Zašto ne postoji?tako nešto ne postoji...
Smrdljivi Beograd nije sigurno![]()
Kojem/čijem okruzenju?Koji grad u okruženju je najbolji za život?
Okruženje je gde god možeš da se preselišKojem/čijem okruzenju?![]()
Btw ako su ovo kriterijumi meni je zasad nerešeno između Beča i TokijaOkruženje je gde god možeš da se preseliš
Imaš uslova da odeš i živiš u Tokiju?Btw ako su ovo kriterijumi meni je zasad nerešeno između Beča i Tokija
Prvo BEOgrad da očistimo od đubreta i osvetlimo, pa onda za Carigrad. Oh, divni Carev grad! Divni Kostantinopolj!Srdljivi Beograd je moj, tako u njemu je uvek najbolje za zivot (osim kad nije). A tek kad odu smdljivci....
Ne odmah, al brat mi živi tamo pa bih imao neku gurkuImaš uslova da odeš i živiš u Tokiju?
Btw ako su ovo kriterijumi meni je zasad nerešeno između Beča i Tokija
A sto ovo?U zivotu ne bi ziveo u Becu.
Dobra je i Budimpesta, lepota tek nesto malo ispod Pariza i Beca a znatno manje preplavljena turistima, samo po ostalim stvarima tesko da mogu da se porede.U zivotu ne bi ziveo u Becu. A zamalo da se to desi. Ako bih i morao da zivim u austrougarskoj, pre bi ziveo u Budimpesti. Jedino sto su u Becu bolji koncerti![]()
Dobra je i Budimpesta, lepota tek nesto malo ispod Pariza i Beca a znatno manje preplavljena turistima, samo po ostalim stvarima tesko da mogu da se porede.
I jbt kako te ne bi mrzelo da ucis madjarski...
Jeste, kad bi se zezali, pa vidi ovo sa zvanicnog sajta grada Vienne:Beč - prelep, bezbedan, velik taman kolko treba, prepun kulturnih sadržaja, nezagađen migrantima, sjajan javni prevoz, a i Srba ima na svakom koraku pa nećeš da se osećaš skroz u tuđini.
Vienna jeste prelep grad, sredjen, jedan od najboljih za zivot na ovoj kugli, istine radi.At the beginning of 2023, 34.2 per cent of Vienna's residents were foreign nationals, 39.3 per cent were born abroad and 44.4 per cent were of foreign origin, which means that they either held a foreign citizenship or were Austrian nationals born abroad.
I Romi će da ti maznu biciklo ispred marketa. Bas domaćinski feeling.Beč - prelep, bezbedan, velik taman kolko treba, prepun kulturnih sadržaja, nezagađen migrantima, sjajan javni prevoz, a i Srba ima na svakom koraku pa nećeš da se osećaš skroz u tuđini.