Koji filmic si poslednji gledao?

Filmić izmišljen u mojoj glavi 😁

KATEGORIJA: dođi ku*wo da vidiš šta ću da ti uradim. Pa sledi hard-core po raznim mestima u stanu 😍 : trpezarijijskom stolu, sudoperi, podu, vratima, kupatilu, jurnjava po kući, hvatanje plena ponovo 🤣, spenkovanje, kažnjavanje, I tako razne akcije koji izmisli moj um mnogo življe nego što se dešava u real filmićima... Mada priznajem da su mnoge ideje baš došle iz filmića odgledanih pre, ali su sad sa nejasnim autorstvom, jer su se mnoge slike već realno desile! Pa je sve kompilacija 😎

Ozbiljno, više mi nije potrebno da gledam, sve je samo inspiracija, sećanje, it'd. Gledah poslednji put nešto pre par meseci možda i ne sećam se šta.
Ali kaoo mozes ja nema šanse da mogu ok desi se da sam bas napaljena pa mi ne treba filmic ali uvek mi bas lepo podpomogne da nesto pogledam

Ali kaoo mozes ja nema šanse da mogu ok desi se da sam bas napaljena pa mi ne treba filmic ali uvek mi bas lepo podpomogne da nesto pogledam

Pa zato što meni obično dođe kad se probudim ujutru dok dremam i mrzi me da ustajem i kao nešto gledam... Imam bujnu maštu I vizualizaciju I eto, za čas.

Nekad zaista gledam. Šta? Šta nisam: amaterske, gang, mmf, razne bdsm, kontrola i dominacija, razne obične hard core, nemam poseban fetiš osim malo te perverzije i izopačenosti u odnosu. Bilo je svega više pre. Ali se dosta toga realizovalo i dovoljno da se setim, kako se neko ko me palio odnosio prema meni I voila.

Svi smo različiti, nervni sistemi nam se razlikuju I stimulacije

Toksi sine pa bila si u NS kad je film puštan

french film GIF

Back