Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja bih igrala ulogu glumice sarliz teron sa dzoni depom u filmu astronautova zena,ali samo do onog dela kada dzoni dep odlepi i postane zao...posle bi morali da nadju zamenu
i to ona scena kada se na zabavi malo dovate ops:
ona riba-isusov potomak/rodjak iz dogme mozda se nije ni sa kim dovatila (il' bese sa ben aflekom malo...nebitno) ali mislim isusov rodjak koji na kraju upoznaje boga u vidu alanis moriset gde ces bolje...
+na zalost je sigurni uvek imala ocajan izbor muskih u alien-u tako da biram scene kad se bori sa putnikom
ih,pade mi na pamet poslednja scena iz filma "sjaj u travi" kada ona odlazi kod njega posle sto godina,a on ozenjen i to sve i onda ona njena recnica "sada vise nista ne moze vratiti sjaj jesenjoj travi i raskos procvetalom cvetu..."...pojma nemam sta mi je...: (
ona scena u filmu mali svet kad sisata poslasticharka dodje kod kimija u posetu prvi put, pa kad dragan jovanovic ( pandur) gasi cigaru u shuplju pikslu, e voleo bi' da sam on : )
E,ovo je za sve jelene......
Pre neki dan sam opet gledala "Ubistvo s predumisljajem" i setila sam se kako lepo Sergej Trifunovic izgovara moje ime Kada se on upozna sa Jelenom (Ana Sofrenovic) i posle opet ode kod nje,sedne na sto i kaze:":Jelena,lepo ime za lepu devojku."
A i kada Dragan Micanovic kaze:"Ja te volim,Jejo!" Od tad obozavam svoje ime......