Koji fakultet je najlakši a koji najteži?

Lagerta

Elita
Supermoderator
Poruka
22.301
U nekim medijima pročitah članak o anketi na pitanje koji fakultet smatrate najtežim a koji najlakšim. Nekako se stereotipno nameće mišljenje da je ETF jedan od najtežih ali bilo je odgovora i da je FON jedan od najtežih fakulteta. Mene je nasmejalo objašnjene studenata ETF kada par puta padnu ispit ,onda značenje skraćenice ETF je E trebo sam fon :mrgreen: Koji je, po vašem mišljenju najlakši a koji najteži i zašto?

U nekim medijima pročitah članak o anketi na pitanje koji fakultet smatrate najtežim a koji najlakšim. Nekako se stereotipno nameće mišljenje da je ETF jedan od najtežih ali bilo je odgovora i da je FON jedan od najtežih fakulteta. Mene je nasmejalo objašnjene studenata ETF kada par puta padnu ispit ,onda značenje skraćenice ETF je E trebo sam fon :mrgreen: Koji je, po vašem mišljenju najlakši a koji najteži i zašto?
Nije ni medicinski za zajebanciju....

Geografija nezvanično važi za dosta lak faks. Prava nisu teška što se tiče literature, sve imaš u jednoj/dve knjige, problem je što sve to moraš da naučiš napamet i uglavnom se ispit svodi na recitovanje gradiva, nemaš mnogo prostora za sopstveno mišljenje, staviše, ono se sistematski obeshrabruje. Pričala sam o anegdoti sa pravosudnog gde mi je ispitivačica kao pohvalu rekla "nijedna suvišna reč".
Po mom mišljenju, najteži su fakulteti koji se zaista studiraju - srpski, filozofija, npr, gde imaš brdo primarne i sekundarne literature.

Ma zafrkavam te, znam da si pisala da nije za tebe.
A javna bilježnica?
Kada bi nekako negdje upala za prisjednicu, za početak.
Pravosudni je ipak fax u malom, bilo bi šteta to ne iskoristiti.
Za sve treba politička podobnost. Imala sam solidnu karijeru u izvršnoj vlasti, dala otkaz i promenila struku.

Најбоље прођу адвокатице које се добро удају.

Муж зарађује, а оне се шврћкају по суду и околним кафићима, друже се са судијама, тужиоцима и адвокатима,

а то што раде за кикирики, нема везе. Муж зарађује, а оне имају статус у друштву + довољно слободног времена.

Najlaksi: Fakultet sporta, FPN, Geografija, Biologija, Uciteljski...
Najtezi: ETF, Medicina, Matematicki, Fizicki...
Ne može fakultet sporta biti lak za nekog ko je kljakav.
Svaki fakultet je težak i lak,zavisno da li ti ide odredjena materija.
Srbi završavaju fakultet ,ne da bi napravili neku karijeru i pomogli društvu,već da bi se roditelji hvalili kolegama i prijateljima,a ta deca ništa na poslu ne radila,već samo sefovala.Neko reče da Pravni fakultet nije toliko težak ,možda i nije,ali zato imamo najnepismenije pravnike na svetu,a sve ove napredne države se baziraju na izvrsnim pravnicima ,od vremena pa do danas.

Back