koj se onda dzabe mucila u ekonomskoj.. xD
Hahaha..samo sam ovako rekla.. Neka upise nesto vezano za to onda.

Meni se svidja Turisticki vodic.

koj se onda dzabe mucila u ekonomskoj.. xD
Samo se ti nadaj hahaha....
A ti ne pricaj kad ne znas.
Naravno, apsolutno je istina da mozes da radis i u skoli ali da je to ono jedino, to nije istina.
u pravu si, u sudu, za sudskog prevodioca moraš prvo da sačekaš da ovaj umre, pa da dođeš na njegovo mesto, eto još jedne mogućnosti
ali lepo je znati jezik, pogtovo neki koji nije nemački, engleski, francuski, španski...u poslednje vreme i turski je smorio, zbog onih sapunjara bezveznih, a kul je jezik skroz.
u pravu si, u sudu, za sudskog prevodioca moraš prvo da sačekaš da ovaj umre, pa da dođeš na njegovo mesto, eto još jedne mogućnosti
ali lepo je znati jezik, pogtovo neki koji nije nemački, engleski, francuski, španski...u poslednje vreme i turski je smorio, zbog onih sapunjara bezveznih, a kul je jezik skroz.
911s [SK];16750241:Moguće je da na filološkom dele šarene laže i svilene bonbone, samo nisam video reklamni baner tog fakulteta ovde na forumu.
Doduše, tamo bi se onda moglo oformiti udruženje "forumaši foruma Krstarice".
Pokušavam da zamislim kako je to imati tri člansko-identifikacione kartice, jedna je filološkog fakulteta, druga tog udruženja forumaša sa tog fakulteta, a treća članska karta lokalnog lezbo bara.
PS. Ako već idete u lezbo bar ja sam opasno zainteresovanpošto sam već više puta izvisio da me vode u isti
![]()
Sta kao francuski i nemacki znaju na svakom koraku![]()
Tebi je Seherezada bzvzna sapunjara? Gumus i ajde nekako...
jedno pitanjce :
imam dva druga koji su planirali da upisu Socilogiju na Filozofskom, ali im je neko rekao da je bolje Socijalna politika i socijalni rad na FPN-u, iz ne znam kojih razloga, i sad su oni zbunjeni...
i jedno i drugo je neka sociologija, e sad ja vas pitam, koja je konkretno razlika izmedju ta dva "smera", odnosno koji su to poslovi koje covek moze da radi sa zavrsenim jednim smerom, a ne moze sa ovim drugim ?? Gledao sam sajtove oba fakulteta, predmeti su slicni (makar po onome sto sam ja na brzinu pogledao)...
(mozda pitanje nije bas za ovaj pdf, al' valjda nisu svi tinejdzeri neinformisani kao ja i ova dva balvana)...