Koji faks upisati, kad ne znaš šta ti odgovara?

911s [SK]

Poznat
Poruka
9.267
Moguće je da na filološkom dele šarene laže i svilene bonbone, samo nisam video reklamni baner tog fakulteta ovde na forumu.
Doduše, tamo bi se onda moglo oformiti udruženje "forumaši foruma Krstarice".
Pokušavam da zamislim kako je to imati tri člansko-identifikacione kartice, jedna je filološkog fakulteta, druga tog udruženja forumaša sa tog fakulteta, a treća članska karta lokalnog lezbo bara.
PS. Ako već idete u lezbo bar ja sam opasno zainteresovan :D pošto sam već više puta izvisio da me vode u isti :(

Prasling

Ističe se
Poruka
2.675
A ti ne pricaj kad ne znas.
Naravno, apsolutno je istina da mozes da radis i u skoli ali da je to ono jedino, to nije istina.

u pravu si, u sudu, za sudskog prevodioca moraš prvo da sačekaš da ovaj umre, pa da dođeš na njegovo mesto, eto još jedne mogućnosti

ali lepo je znati jezik, pogtovo neki koji nije nemački, engleski, francuski, španski...u poslednje vreme i turski je smorio, zbog onih sapunjara bezveznih, a kul je jezik skroz.

Poslednja izmena:

gost 167296

Iskusan
Poruka
5.962
u pravu si, u sudu, za sudskog prevodioca moraš prvo da sačekaš da ovaj umre, pa da dođeš na njegovo mesto, eto još jedne mogućnosti

ali lepo je znati jezik, pogtovo neki koji nije nemački, engleski, francuski, španski...u poslednje vreme i turski je smorio, zbog onih sapunjara bezveznih, a kul je jezik skroz.

Da te Sneky sad cuje, izbacila bi te sa casa

gost 167296

Iskusan
Poruka
5.962

Tebi je Seherezada bzvzna sapunjara? Gumus i ajde nekako...

magic flower

Domaćin
Poruka
3.048
911s [SK];16750241:
Moguće je da na filološkom dele šarene laže i svilene bonbone, samo nisam video reklamni baner tog fakulteta ovde na forumu.
Doduše, tamo bi se onda moglo oformiti udruženje "forumaši foruma Krstarice".
Pokušavam da zamislim kako je to imati tri člansko-identifikacione kartice, jedna je filološkog fakulteta, druga tog udruženja forumaša sa tog fakulteta, a treća članska karta lokalnog lezbo bara.
PS. Ako već idete u lezbo bar ja sam opasno zainteresovan :D pošto sam već više puta izvisio da me vode u isti :(

Covece, tebi se bas svidja nas fakultet :D Bilo kako bilo, nemas pravo glasa.
Ako te zanima zasto, to je zato sto neces da mi nabacis ni jednog svog druga. Cao zdravo.

Poruka
17.135

Sta kao francuski i nemacki znaju na svakom koraku :lol:

The Good Rebel

Domaćin
Poruka
3.458
jedno pitanjce :

imam dva druga koji su planirali da upisu Socilogiju na Filozofskom, ali im je neko rekao da je bolje Socijalna politika i socijalni rad na FPN-u, iz ne znam kojih razloga, i sad su oni zbunjeni...

i jedno i drugo je neka sociologija, e sad ja vas pitam, koja je konkretno razlika izmedju ta dva "smera", odnosno koji su to poslovi koje covek moze da radi sa zavrsenim jednim smerom, a ne moze sa ovim drugim ?? Gledao sam sajtove oba fakulteta, predmeti su slicni (makar po onome sto sam ja na brzinu pogledao)...

(mozda pitanje nije bas za ovaj pdf, al' valjda nisu svi tinejdzeri neinformisani kao ja i ova dva balvana)...

Salle Buddha

Ističe se
Poruka
2.184
jedno pitanjce :

imam dva druga koji su planirali da upisu Socilogiju na Filozofskom, ali im je neko rekao da je bolje Socijalna politika i socijalni rad na FPN-u, iz ne znam kojih razloga, i sad su oni zbunjeni...

i jedno i drugo je neka sociologija, e sad ja vas pitam, koja je konkretno razlika izmedju ta dva "smera", odnosno koji su to poslovi koje covek moze da radi sa zavrsenim jednim smerom, a ne moze sa ovim drugim ?? Gledao sam sajtove oba fakulteta, predmeti su slicni (makar po onome sto sam ja na brzinu pogledao)...

(mozda pitanje nije bas za ovaj pdf, al' valjda nisu svi tinejdzeri neinformisani kao ja i ova dva balvana)...

Socijalni rad i politika ti je vishe humanisticko usmerenje... znachi, rad u Centrima za soc. rad, u fondovima pio, ministarstvu soc. politike, humanitarnim udruzenjima, itd, itd...
A sociologija ti je vishe naucno orijentisana... znaci, proucavanje drustva i nekih pravila po kojima se odvija funkcionisanje u njemu.

Da odgovorim na tvoje drugo pitanje, zavrshetkom fpn student stiche naziv dipl. socijalni radnik, a zavrshetkom filozofskog, stiche naziv dipl. sociolog. Socijalni radnik ce npr. u konkretnom slucaju da radi na smanjenju siromastva u nekoj oblasti (kroz davanje socijalnih pomoci, raspodelu donatorskih sredstava, bla bla), a sociolog ce da analizira zashto je do siromashtva doshlo.