Koji deo tela najvise volite na Muskarcima?

Delovi tela koji najvise volite na Muskarcima?

• Kosa

• Oci

• Nos

• Usne

• Grudi

• Ledja

• Trbusnjaci

• Guza

• Noge

• Visina

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Simpatična si ti, Spavalice, samo da nemaš decu. :lol:
Oces da kazes da Marko i Aleksa nisu simpaticni, je l to oces da kazes? :evil:

@njuskanje ljudi
Ja izbegavam ljude koji smrde. :/ Mislim, nije da ocu, nego moram. Jedna devojka iz mog razreda iz srednje je radila neku tetovazu, pa je onda mazala nesto smrdljivo preko nje, a tad je bila ona frka oko zutice ili zausaka, ili kog vec djavola, pa je stalno nosila ono cudo, takodje smrdljivo, za dezinfekciju ruku, i bukvalno sam mogla da je namirisem pre nego sto je vidim. Sramota me je da kazem, al stvarno slabo podnosim smrad, vise ga se gadim nego onog Martyrs filma. -.-

@vene
Ne, meni vene uopste nisu seksi, zapravo su mi jezive pomalo. :lol: I realno, slabo me zanima bilo koji deo ruke koji nije saka. :lol:

Srle brate sta misle o braon ocima uz crnu kosu? Pa brate nemas tu dobitnu kombinaciju, mislim neko ko ima braon oci i crnu kosu moze da im bude lep, neko ruzan. Ne zavisi lepota od boje ociju, kose, obima bicepsa, sirine ledja, sirine nosa, visina cela... Uostalom lepota je relativna! Caooooooooooo xD

Srle brate sta misle o braon ocima uz crnu kosu? Pa brate nemas tu dobitnu kombinaciju, mislim neko ko ima braon oci i crnu kosu moze da im bude lep, neko ruzan. Ne zavisi lepota od boje ociju, kose, obima bicepsa, sirine ledja, sirine nosa, visina cela... Uostalom lepota je relativna! Caooooooooooo xD

Kako mudar decko xD

Marko i Aleksa o.O Ko su sad pa oni? :think: :mrgreen:

FUJ! :D
closeup-blue-eyes.jpg

Back