Koji deo tela najvise volite na Muskarcima?

Delovi tela koji najvise volite na Muskarcima?

• Kosa

• Oci

• Nos

• Usne

• Grudi

• Ledja

• Trbusnjaci

• Guza

• Noge

• Visina

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ma jes nego šta je, poznavanje integralnog računa? :lol:
Ocigledno, omiljeni deo tela. :mrgreen:
Lepo ti kazem, ja sam samo od muskarastijih drugarica cula da se zanimaju za plocice i skalamerije (a i to retko), one da ne kazem normalne uopste ne pricaju o tome. Kad devojke pricaju o momcima, obicno pricaju da su slatki, da imaju lep glas, da se lepo ljube, neke bezobrazne stvari, da imaju lepe oci, lep osmeh, da provaljuju gluposti i tako dalje.
I dobra kola ponekad.
Mislim iz mog iskustva, mozda ti imas drugarice koje kad lik prodje zvizde za njim i dobacuju da ima dobar biceps, sta znam ja. :lol:

Pih, šta ću sad? :)
Ne znam brate, al da sam ja meni rekla da mi se ne dopadam, zabrinula bih se ozbiljno. :lol:

Jao vidi Hermionu u videu ONO, Say you don't want it. :O

e super tema

najviše volim da dečko ima stav a to znači da nije recimo pogrbljen, da nije sav mlitav, čudan ili ne daj bože salast xD
ruke su mi bitne, to odmah vidim. urednost isto!
kosa mi ne igra neki faktor... mišići isto.

e da, volim da ima osećaj da se obuče lepo... a to lepo znači da meni odgovara, da ne štrči. ne volim gejast, štreberast niti hipster stil oblačenja.

obožavam tamnije oči :) mada i plavušani su okej.

i mnogo volim da lepo miriše dečko, to mi je baš baš +

e super tema

najviše volim da dečko ima stav a to znači da nije recimo pogrbljen, da nije sav mlitav, čudan ili ne daj bože salast xD
ruke su mi bitne, to odmah vidim. urednost isto!
kosa mi ne igra neki faktor... mišići isto.

e da, volim da ima osećaj da se obuče lepo... a to lepo znači da meni odgovara, da ne štrči. ne volim gejast, štreberast niti hipster stil oblačenja.

obožavam tamnije oči :) mada i plavušani su okej.

U *** ja sam onda pravi covek za tebe :D

jao nikad nisam mogla da se odlučim, možda one ruke s venama, i kliše šake ...
oči izvalim posle dvajestog vidjanja, nekad čak ni tada

Sooo true!

Brate realno jok. :lol:
Ako mi je nesto odbojno, to su nabildovani likovi, a jos kad su celavi, onda svaaaaaaaarno.

Sooo true 2!

Ja sam u stanju totalno da se zalepim za nekoga ko lepo mirise i da se ne odlepim dok ne izvetrim (udahnem) sav miris xD
Tipovi sa zilavim rukama izgledaju daaaaleeeeko muzevnije nego oni nabildovani

Ja sam u stanju totalno da se zalepim za nekoga ko lepo mirise i da se ne odlepim dok ne izvetrim (udahnem) sav miris xD
Tipovi sa zilavim rukama izgledaju daaaaleeeeko muzevnije nego oni nabildovani

E to care
ako dodjem kuci i odeća mi ne miriše nisam niša uradila
još kad sam bila mladja čekam dan dva dok ne izvetri pa onda na pranje ... garderobu C;

Back