Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Uf, ne piše mi se dobro. Kosa se proredila, imam metar i žilet, jedino me oči vade![]()
Ma ako imaš kintu, rešio si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf, ne piše mi se dobro. Kosa se proredila, imam metar i žilet, jedino me oči vade![]()
pa ne nabildovano, ono, proteini i to, nego ono, pristojno da se vidi al da ne odskače, to vam je svršavanje realno, to i pločarski rad na stomaku, koliko god to poričete![]()
Znas, danas mi se ne dopadas nimalo, ali uopste, nikako. -.-Ma ako imaš kintu, rešio si![]()
Apsolutno nije, ali nikako nije.
Što imate čudnu predstavu o devojkama. :/

Znas, danas mi se ne dopadas nimalo, ali uopste, nikako. -.-

De bre i ovo vam je mnogo,
statistika kaze da devojke najvise vole oci, stomak, guzu i ruke, a ruke nikako ne mogu da shvatim, kako bre, sta je tu zanimljivo![]()
Uf, što ja rasipujem te integrale, realno.![]()

Ocigledno, omiljeni deo tela.ma jes nego šta je, poznavanje integralnog računa?![]()

Ne znam brate, al da sam ja meni rekla da mi se ne dopadam, zabrinula bih se ozbiljno.Pih, šta ću sad?![]()

mada i plavušani su okej.e super tema
najviše volim da dečko ima stav a to znači da nije recimo pogrbljen, da nije sav mlitav, čudan ili ne daj bože salast xD
ruke su mi bitne, to odmah vidim. urednost isto!
kosa mi ne igra neki faktor... mišići isto.
e da, volim da ima osećaj da se obuče lepo... a to lepo znači da meni odgovara, da ne štrči. ne volim gejast, štreberast niti hipster stil oblačenja.
obožavam tamnije očimada i plavušani su okej.
i mnogo volim da lepo miriše dečko, to mi je baš baš +
U *** ja sam onda pravi covek za tebe![]()

Lice, ramena, ruke. Zapravo, već ne znam koji put kažem da je stav najbitniji.
![]()

Uf, što ja rasipujem te integrale, realno.![]()

jao nikad nisam mogla da se odlučim, možda one ruke s venama, i kliše šake ...
oči izvalim posle dvajestog vidjanja, nekad čak ni tada
Brate realno jok.
Ako mi je nesto odbojno, to su nabildovani likovi, a jos kad su celavi, onda svaaaaaaaarno.
i mnogo volim da lepo miriše dečko, to mi je baš baš +

Ja sam u stanju totalno da se zalepim za nekoga ko lepo mirise i da se ne odlepim dok ne izvetrim (udahnem) sav miris xD
Tipovi sa zilavim rukama izgledaju daaaaleeeeko muzevnije nego oni nabildovani