Magus
Aktivan član
- Poruka
- 1.264
Meni su stripovi [ako ih novine imaju] i sportska strana...ako se nadje nesto o muzici i to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas ...andja_stay_cool:pa evo..ja sam ti objasnila...to je najzabavniji deo...
andja_stay_cool:pa evo..ja sam ti objasnila...to je najzabavniji deo...
ahahahhahhahhaha.......andja_stay_cool:prvo citulje, da vidim da li neko lep umro, malo budem tuzna zbog nacinjene stete. . a onda krecem u potragu sa babama koje imaju smesnu frizuru i chichama sa urnebesnim brkovima...vristim od smeha..a svi ostali me gledaju popreko i cokcu....xa,xa....
andja_stay_cool:prvo citulje, da vidim da li neko lep umro, malo budem tuzna zbog nacinjene stete. . a onda krecem u potragu sa babama koje imaju smesnu frizuru i chichama sa urnebesnim brkovima...vristim od smeha..a svi ostali me gledaju popreko i cokcu....xa,xa....
Ma sve me interesuje 8) Vikendom bar dvoje troje dnevnih novina izlistam - Politika, Novosti, Blic...a to su samo dnevne. Usput i magazine, i novine na netu.

to mi je stvaarno bedak....mislim, taj kontekst smeha dok listam ko je sve umro, TO mi je bedak. Ne to što ljudi umiru, to mi je ok, mislim umiru svaki dan, a NE MORAM ni ja baš sve da znam
Ako znam, nije mi smešno. Ako se ne zabavljam dok čitam novine, yebo novine
Itd...hihihihihihi*Bratislav*Nikolić*:Il ćeš možda imati urnebesnije brkove od tih čiča...