Koji defragmenter koristite?

FLUID

Poznat
Poruka
7.917
Koristim PerfectDisc 7 i odrađuje mi posao kako treba. Međutim, čitao sam da je navodno on dobar ali da ima mane pa onda oni preporučuju nekoliko njih. Mada teško je više verovati kompjuterskim časopisima jer čini mi se da uvek guraju one firme od kojih imaju koristi. Na toj listi oni su preporučili Partition Manager. Možda neko ima iskustva sa njim?

mezzano

Zainteresovan član
Poruka
438
FLUID:
Koristim PerfectDisc 7 i odrađuje mi posao kako treba. Međutim, čitao sam da je navodno on dobar ali da ima mane pa onda oni preporučuju nekoliko njih. Mada teško je više verovati kompjuterskim časopisima jer čini mi se da uvek guraju one firme od kojih imaju koristi. Na toj listi oni su preporučili Partition Manager. Možda neko ima iskustva sa njim?
Mislim da znam na koji tekst mislis, PC Press od maja. I ja sam ga citao, i zahvaljujuci njemu probao Paragon. On stvarno dovede particiju u skoro savrseno stanje (bilo koliko da je fragmentirana, on posle jednog pustanja sve fajlove premesti na pocetak, kad otvoris windows-ov defragmenter vidis da je na pocetku sve plavo). Cak i prebaci one sistemske fajlove (koji su oznaceni zelenom bojom) na pocetak. Ali mi sve to nekako deluje vestacki, jer posle jednog restarta mi se particija c, koja je bila pre toga, nekoliko dana defragmentirala Paragonom, vratila na stanje pre defragmentacije. Zato sam resio da potrazim neki drugi program. I ja sam bio zadovoljan PerfecktDiskom, ali nikako nisam uspeo da ga registrujem, pa sam i njega batalio.

zokij

Zainteresovan član
Poruka
214
Diskeeper je OK!
a115.gif