- Poruka
- 91.508
Za muškarce: koje cveće najčešće uvaljujete ženama?

Ne, neću tako nego ovako:
Koji cvet (i zašto) volite da poklonite a koji da dobijete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poklanjam kaktuse jer mi ih svi traže, a volim da dobijam iste. Kao i orhideje,ali u saksiji da mi ne uvenu.Pitanje za žene (a i muškarce koji vole/dobijaju cveće) je koji cvet najviše volite da dobijete na poklon? Da li zavisi od prilike?
Poklanjam kaktuse jer mi ih svi traže, a volim da dobijam iste. Kao i orhideje,ali u saksiji da mi ne uvenu.
da, ali nekom poklonu se baš obraduješ, nekima ne. Ima ljudi koji su uvdredjeni što im ukus nije pogodjenPoklonu se u zube ne gleda.
E, ako se neko uvredio što si mu kupio cveće i nisi mu potrefio ukus, onda mu nemoj više kupovati cveće.da, ali nekom poklonu se baš obraduješ, nekima ne. Ima ljudi koji su uvdredjeni što im ukus nije pogodjen
Eto, vidiš!Ja volim crvene ruže. Najviše na svetu. I da ih primam na poklon i da ih poklanjam.![]()
Ne bih, naravno! Volim ja cveće uopšte, samo su mi crvene ruže favorit.Eto, vidiš!
A ja volim one cvetne aranžmane, sa raznim cvećem i raznovrsnim dekorativnim lišćem... Pa sve to u nekoj finoj korpici.
I sad, ako ti ja to poklonim, a nije zapala ni jedna ruža, da li bi se ti uvredila?
Pitanje za žene (a i muškarce koji vole/dobijaju cveće) je koji cvet najviše volite da dobijete na poklon? Da li zavisi od prilike?
Cvece volim, izdvojila bih crvene ruze i bele rade.
Oni koji me znaju mi to poklone, ali se obradujem svakom cvecu.
ne razmisljam da li ce se neko uvrediti ako nisam pogodila ukus, jer znam da sam poklonila iz srca.
Zimi u setnji nece ubrati bele rade, a mogu se dobiti na poklon-namenskiBele rade su više za spontani poklon, kada se žetate i on u polju vidi bele rade pa ubere da ti da
Pogledajte prilog 934452