Koji cvet najviše volite da poklonite/dobijete?

Pitanje za žene (a i muškarce koji vole/dobijaju cveće) je koji cvet najviše volite da dobijete na poklon? Da li zavisi od prilike?
Za muškarce: koje cveće najčešće uvaljujete ženama? ;)

Ne, neću tako nego ovako:

Koji cvet (i zašto) volite da poklonite a koji da dobijete?
Poklanjam kaktuse jer mi ih svi traže, a volim da dobijam iste. Kao i orhideje,ali u saksiji da mi ne uvenu.

Poklanjam kaktuse jer mi ih svi traže, a volim da dobijam iste. Kao i orhideje,ali u saksiji da mi ne uvenu.
images

Ja volim crvene ruže. Najviše na svetu. I da ih primam na poklon i da ih poklanjam. 🌹
Eto, vidiš!
A ja volim one cvetne aranžmane, sa raznim cvećem i raznovrsnim dekorativnim lišćem... Pa sve to u nekoj finoj korpici.
I sad, ako ti ja to poklonim, a nije zapala ni jedna ruža, da li bi se ti uvredila?

Eto, vidiš!
A ja volim one cvetne aranžmane, sa raznim cvećem i raznovrsnim dekorativnim lišćem... Pa sve to u nekoj finoj korpici.
I sad, ako ti ja to poklonim, a nije zapala ni jedna ruža, da li bi se ti uvredila?
Ne bih, naravno! Volim ja cveće uopšte, samo su mi crvene ruže favorit. :)

Pitanje za žene (a i muškarce koji vole/dobijaju cveće) je koji cvet najviše volite da dobijete na poklon? Da li zavisi od prilike?
Za muškarce: koje cveće najčešće uvaljujete ženama? ;)

Ne, neću tako nego ovako:

Koji cvet (i zašto) volite da poklonite a koji da dobijete?

Opčinjena sam lepotom, elegancijom i jednostavnošću belih kala i njima se uvek najviše obradujem.
U većini slučajeva poklanjam bele ljiljane.

63a8664aa50b25b2c4a3f226b69f1eff.jpg

Cvece volim, izdvojila bih crvene ruze i bele rade.

Oni koji me znaju mi to poklone, ali se obradujem svakom cvecu.
ne razmisljam da li ce se neko uvrediti ako nisam pogodila ukus, jer znam da sam poklonila iz srca.

Bele rade su više za spontani poklon, kada se šetate i on u polju vidi bele rade pa ubere da ti da

daisy-flower-1532449822-640x375.jpg

Back