C-H-O-T-Y
Zainteresovan član
- Poruka
- 386
Iako su izasli iz mode,kupio bih uskoro cd rezac ali ne znam koji.Preporucite mi CD-RW koji ima dobru cenu (oko 2000 dinara) a da lici na nesto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
C-H-O-T-Y:Iako su izasli iz mode,kupio bih uskoro cd rezac ali ne znam koji.Preporucite mi CD-RW koji ima dobru cenu (oko 2000 dinara) a da lici na nesto...
nid:Nemoj LG da uzimas zato sto se jako brzo kvare........
Dobar izbor bi bio ASUS ili MSI, mnogo su bolji od LG-a........
Pozdrav!
Sony je odličan CD rezač .Ja imam Sony CD - RW CRX230E i dosad nisam imaoC-H-O-T-Y:a sta kazete na SONY,on je jos i jftiniji od LG-a.
Slažem se za Sony. Isti model imam i ja i stvarno se pokazao super. Najiskrenija preporuka za sve koji planiraju da kupe CD-RW rezač.buzak:Sony je odličan CD rezač .Ja imam Sony CD - RW CRX230E i dosad nisam imao problema s njim.
I ja imam sony, koristim ga skoro godinu dana, i ne mogu da mu nadjem ni jednu zamerku. Mislim da je bolji od LG, jer moj drug ga ima, i njemu isti RW disk rez na 10x, a moj sony na 12x. Inace imam CRX230ED. Ma, sto je rekao neko od prethodnika, koji da uzmes isti ti je djavo.C-H-O-T-Y:a sta kazete na SONY,on je jos i jftiniji od LG-a.