Koji bi oblik državne vlasti bio najbolji za Srbiju?

Koji bi oblik državne vlasti bio najbolji za Srbiju?

• Ukupno glasova
    18
I ne samo to, ja mislim da bi vrlo uspešno vodio državu, ako ništa drugo, makar bi je definitivno očistio od svih vrsta šljama...pa istorija neka piše šta hoće posle. Imam taj osećaj da namirišem ološ na 2 km....nepogrešivo.

Nesumnjivo je da postoje takvi ljudi, ali to je moguće samo u ustanku u neredu i entropiji sistema, pred formiranje državnog saveta

Zato šo je društvenost i diverzitet bio velik i šarolik.

1945.g. je neko sve to monolitizovao.

"Spljošteno društvo"

Спљоштио ?!

Хајдемо овако .. МОНА... или МОНО .. Монархизам подразумева ЈЕДНО једнога на врховно 'племенитој ' власти ...

По теби то је диверсификација ? Кактусичатост ?

Пфффффррррр....

Значи по томе ЈЕДНО све се орјентише .. и ти ето .. гле среже .. баш то једно ДОБРО носиш .. Предивно

Инсталиши па да све процвета ..... Само не пркљај по форумима ....

Potpuno spoljošteno, za svaki slučaj, da neko ne štriči previše i ugrozi dinastičke donose uspostavljene tokom osam decenija okupacije Srbije.

Молим .. дооооста више са 'династијама'

1590068146833.jpeg

Nesumnjivo je da postoje takvi ljudi, ali to je moguće samo u ustanku u neredu i entropiji sistema, pred formiranje državnog saveta
Šta predlažeš, da pravimo ustanak?
Imam ja jednog ovde takvog i tako on meni....i onda ja njemu kažem, idem po pasoš i pare, ti idi po svoj i krećemo da im ebemo kevu, pa dokle god doguramo....makar smo probali....
Jesi li ti lud, pa ne ide to tako, nisam mislio tako.
A ja taman pomislio da ćemo postati moderni hajduci.😂
Ali dobro, znamo se.

Šta predlažeš, da pravimo ustanak?
Imam ja jednog ovde takvog i tako on meni....i onda ja njemu kažem, idem po pasoš i pare, ti idi po svoj i krećemo da im ebemo kevu, pa dokle god doguramo....makar smo probali....
Jesi li ti lud, pa ne ide to tako, nisam mislio tako.
A ja taman pomislio da ćemo postati moderni hajduci.😂
Ali dobro, znamo se.
Sad mi je istekao pasoš, a najraniji termin je u junu

A baš sam htela da se odvezem do Soluna (6 sati i 35 minuta)

Класичан Пинковски научник .. Дигао би ентропију притисак температуру ... а онда мир под крунским саветом

Чиста озозонизација заједнице

Ok, aj napiši nešto o strukovnoj monarhiji u režiji titoista.

Јосифизав вам је за све оправдање?

Невероватно...

Ево прошле су четири деценије .. 40 година .. и нормално .. овако расцепкано друштво креће у струкирање и гилдовање...

Јесу ли таксисти Јосифисти ? Ма ниј еваљда 'комунизам'крив и дозвољава

блокирање саобраћаја данима ?!

Па онда 'штрајк адвоката ' ... и то су 'комунисти

Постоји принцип да је ЈЕДНОСТАВНО објашњење НАЈВЕРОВАТНИЈЕ И ТАЧНО ....

Шначи СТРУКЕ се бор да искористе МОНОполизам и кеширају положај у друштву ....

На шта то личи ?.. па ту ј епрофит .. елитизам .... протекционизам .. све СУПРОТНО од комунизма теоријскога

ЗНАЧИ

Шта је та појава ?

Па профит значи КАПИТАЛОЛИБЕРАЛИЗАМ .. алоооо.. значи СТРУКА .. елитизам ... РОЈАЛИЗАМ .. и безусловна вера КЛЕРИКАЛИЗАМ

Колико сте застранили почели сте Хитлера звати комунистом ....

Sad mi je istekao pasoš, a najraniji termin je u junu

A baš sam htela da se odvezem do Soluna (6 sati i 35 minuta)
Овде поред пута ми имамо неке знаке....нешто пише да је забрањено проституисаење....или тако нешто слично.
Оно, ако неко пита а зашто Солун.

Овде поред пута ми имамо неке знаке....нешто пише да је забрањено проституисаење....или тако нешто слично.
Оно, ако неко пита а зашто Солун.
Evo zakazala sam pasoški termin na sajtu e-uprave.

Da budem kao orošena za otvaranje granica u junu

S obzriom na oblik državne vlasti, države se dele na one sa sistemom podelom vlasti (parlamentarni, predsednički, kancelarski sistem) i one sa jedinstvom vlasti (švajcarski skupštinski sistem).

Da li bi trebali promeniti oblik državne vlasti u Srbiji? Koji je uopšte smisao trenutnog sistema po kojem je premijer najbitnija figura kada je on bio bitan samo dok su Đinđić i Vučić bili premijeri dok recimo predsednik postaje bitniji kada su to Sloba pa Tadić i onda Vučić? Očigledno kod nas jačinu funkciji daje ličnost a ne ustav. Pa onda treba uvesti predsednički sistem kada Srbi vole vodje i uglavnom glasaju za ličnost a ne neki gde su stranke i parlament bitni.

Dakle imamo:

1. Predsednički sistem (SAD)

2. Parlamentarni sistem (Velika Britanija)

3. Mešoviti sistem (Francuska)

4. Skupštinski sistem (Švajcarska)

Šta je po vama najbolje?

Najbolji oblik državne vlasti u Srbiji bio bi okrugli. Da se mogu otkotraljati što dalje iz Srbije i s Balkana.

Nemoguce je unistiti **********ski banditizam bez cetnickohg ustanka i masovnog prolivanja krvi.
Врло лагано се то уради и без устанка.....и заборавио си да наведеш југословене који су се само у Србији......на другим странама су их већ подавили.

Јосифизав вам је за све оправдање?

Ne, nisu.

Opravdanje nam je decenisjka tortura i pljačka, diskriminacija autohtonih Srba i indoktrinacija masa sumanutim neistinama.

A sve je to otelotvoreno u deci komunizma koja vladaju nesputano Srbijom.

Koja niti su sposobna da vladaju niti su iz Srbije.

Oblik vladvine koji je ovde potreban je onaj koji odražava sabornost svih Srba a ne dominacije jednog zavičajnog klana, jedne ideologije ili jednog vođe.

Ajd sad u ćošak.

Ne, nisu.

Opravdanje nam je decenisjka tortura i pljačka, diskriminacija autohtonih Srba i indoktrinacija masa sumanutim neistinama.

A sve je to otelotvoreno u deci komunizma koja vladaju nesputano Srbijom koja niti su sposobna da vladaju niti su iz Srbije.

Oblik vladvine koji je ovde potreban je onaj koji odražava sabornost svih Srba a ne dominacije jednog zavičajnog klana, jedne ideologije ili jednog vođe.

Ajd sad u ćošak.

Ахахахаххахаха .. Жошак ... Па из жошка се бре најбоље млати .. са две стране зид и заштита ..

Ћошак бре вама ... свима .. ви хоћете своју 'династију'наспрам ове оне треће ... 140'те династије ......

А то ли је .. Па о томе и причамо све време и тврдимо да баш та динстизација јесте узрок свему овоме

А ви .. 'комуниазма па комунизам крив '

Сада се озиваш на 'саборност свих'.. ма чекај .. па то ј енеки КОЛИЕКТИВЗАМ или ми личи на тако нешто КОЛХОЗИ СОФХОЗИ ?!

Нема правде док право ЈЕДИНКЕ није осигурано да је слободна ....

Ниједниим МОНОКРАТОМ или Саветом стараца менталоодрпанки одрпанаца неће то бити гарантовано...

Шевжанинке или Финкиње да ваас бре све под папучу ставе .... Овако под Српкињама само ћете и даље да правите белај .

Back