analiticki 12
Poznat
- Poruka
- 9.757
Vase misljenje.Po meni Grke zbog kulture i Srbe zato sto su iskreni
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne poštuje Zapad Grke, nego antičku kulturu.Po meni Grke zbog kulture
Aha, sigurno.i Srbe zato sto su iskreni
zato su ih potamanili i asimilirali u Koruskoj i Stajerskoj,pa sad kad ih ima pet hiljada dali sva moguca pravaJa to gledam po standardu, definitivno Slovence.
i boljeZa nas nisu culi eventualno zbog noleta
Pa oni i nisu Balkanci, čak ni geografsku.Ja to gledam po standardu, definitivno Slovence.
Mnogo su daleko od vas, u anketi su stavljeni Slovenci.Pa oni i nisu Balkanci, čak ni geografsku.
Općenito u svakom žitu ima kukolja.za hrvate kazu da su lopovi koji su krali satove po Becu pa se onda hvalili po svojim selima
NI JEDAN!Vase misljenje.Po meni Grke zbog kulture i Srbe zato sto su iskreni
Ako si bio političar niko nije postavljao pitanje, a ovako kao raja ako obidješ par zemalja postaješ "sumnjiv element" - na informativni razgovor te pozovu bezbednjaci iz CG i BiH sa osnovnom školom pa da "utvrde činjenice šta ti to radiš tamo?"Do 1990 smo bili nr 1 u euvropi , ako ne i u svijetu , kao radnici ili kao i turisti .
Sa crvenim pasošom Jugovic je mogao skoro po čitavom svijetu bez vize putovati. I nije nam valjala Jugoslavija ?!
Nije istinaAko si bio političar niko nije postavljao pitanje, a ovako kao raja ako obidješ par zemalja postaješ "sumnjiv element" - na informativni razgovor te pozovu bezbednjaci iz CG i BiH sa osnovnom školom pa da "utvrde činjenice šta ti to radiš tamo?"
Evo sada smo rasulovići koji smo smo jedne druge pokrali. Ili bolje rečeno sami sebe pokrali .
Jel ti dobro?Neki ljudi su bili pod povećalom , a to su oni bili koji su previše gurali nos gdje ne treba