Koji automobil izabrati

• Začetnik teme Začetnik teme k3v4c
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovako, sledeće godine treba da uzmem vozačku dozvolu, i razmišljam koji bi mi auto odgovarao kada položim. Mislio sam na početku malo da vozim porodični w168 (par meseci dok se ne uvežbam) i da nakon toga uzmem svoj auto. Najviše sam razmišljao o BMW modelima, a posebno o e46 kupe/kabrio i e81 (ili e82 mada njega ću teško naći) pa me zanima koji bi auto od ova 2 bio bolji izbor, ili je bolje da uzmem neki skroz 3. model
Yugo 55 ili Koran in

Poštujem svačije mišljenje, a zanima me da li je pametno uvoziti auto iz tipa Nemačke, Holandije i tako to? Pošto na mobile de i autoscout ima dobrih primeraka sa dobrom opremom po nižim ili sličnim cenama kao kod nas
Ne isplati se, to je nekada bilo isplativo ali danas mnogo manje, naročito za jeftinije aute. Neće Nemac dati dobar auto mnogo jeftinije nego što isti dobar auto košta u Srbiji, a kad na to dodaš carinu, maržu, porez, prevoz, ode mast u propast.

Ali Nemačka je velika, pa je prosto veći izbor tih koji su prešli mnogo kilometara ili su jeftini iz nekog drugog razloga.

Ne zamajavaj se uvozom, naročito ne za prvi auto. Uvoz se isplati samo u specijalnim situacijama.

Back