mario80
Buduća legenda
- Poruka
- 46.612
Ovaj sa oglasa je 1.6 8v 90 ks valjda je dobar za plinčugu 8-9-10 po gradu to je valjda na sekvent povoljno. Bože al su zastareli francuzi nudili su u isto vreme stari i novi motor sa 16v 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smece, pre par godina mi jedan lik rekao da je menjao instrumnent tablu za 600 evra zbog nekog kvara.A Audi TT ?![]()
Od moga brata. Vozi audi A6 vec cca 5 godina. Pali vozi uz redovito servisiranje.Ne znam dal postoji audi kome nije crkla ta instrument tabla.
Evo gledao sam nešto kod tih pežoa rok trajanja tih dizni je oko 60.000 km?!?? Dal je to moguće? Pa to se menja skoro ko i svećice?!??Evo sto Mario rekao za 306 auto je super samo da se nadje u nekom solidnom stanju.
306 bukvalno i ne postoji sa tim 1.1 motorom.Evo gledao sam nešto kod tih pežoa rok trajanja tih dizni je oko 60.000 km?!?? Dal je to moguće? Pa to se menja skoro ko i svećice?!??
Ko zna kakav problem ima taj Pezo. Ja sam cistio dizne na oko 200.000 preventivno, i bile su apsolutno ciste i pre ciscenja, tj. imale su odlican protok i odgovarajuci obilik rasprsivanja, tako da, ko zna sta je tu u pitanju.Postoji pravio se jedno vreme ali realno vidim da svi francuski automobili imaju problem sa diznama već na 60.000 km.
Opel tigra?Ali Audi TT je mladalački auto.
Ok hajde onda neka preporuka za neki dvosed?
Kako to ženski?Opel tigra?imaš i pežo 207 cc sve ženski automobili jbt.
Dizne ne mogu da budu bez 20 evra minimum kako treba pa jos 4 znaci oko 100 evra.Prodat je auto oglas obrisan koliko vidim prodaju se te dizne za 10$ po komadu ko zna našta to sve liči ipak je to francuz jbg.
Ja danas palio na benzin i vozio ko mina pali nego moram jedno crevo da zamenim sto ide do filtera za gorivo.Ko zna kakav problem ima taj Pezo. Ja sam cistio dizne na oko 200.000 preventivno, i bile su apsolutno ciste i pre ciscenja, tj. imale su odlican protok i odgovarajuci obilik rasprsivanja, tako da, ko zna sta je tu u pitanju.