mario80
Buduća legenda
- Poruka
- 46.612
500 ovako a pteprodavci ih kupovali za 100 evra po reciklažnim dvorištima još pre 10 godina 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde tu, jel u Nemackoj, Indoneziji.....Evi još jedan trazi 670€ I njega sigirno mozes dobiti za 500€ da ne misliš da su retki za te pare ..
Eto ti prilike da zaradis. Ulozis 5000 u 10 automobila, 3-4 za transport, 3-4 za carinu i obogatis se posle prvih nekoliko tura.Eto to se uvozi euro 6 za 500 evra nabavna cena kod nas se prodaje za 5-10.000 evra nov nov nov tek urađen veliki servis u švajcarskoj.
Samo da sklepa kod Gige u supu i voillaEto ti prilike da zaradis. Ulozis 5000 u 10 automobila, 3-4 za transport, 3-4 za carinu i obogatis se posle prvih nekoliko tura.
Ma kakvi to je skupo..Samo da sklepa kod Gige u supu i voilla![]()
Ko znam ,mozda za 30 godina neki Hjundai bude toliko paraDa ga je vozio džon lenon ili kenedi pa ajde de 80 soma $![]()
Jos ako je G60 onda....Nebo je granica.Izgleda da su se ta dva pajsera prepucavali pa je zato licitacija dostigla tu cenu.
Nebitni oni, inace je Golf 2 GTI uvek trazen
Verovatno i hoće jer nemci prestaju da prave šklopocije usled nedostatka... čipovaKo znam ,mozda za 30 godina neki Hjundai bude toliko para![]()
Ti auti se mnogo lepo voze a bogami imaju i dobru liniju, u unutrasnjosti su slabiji materijali sto se tice plastike, mada j.. plastiku.Sviđa mi se auto lepo izgleda na prvi pogled ali se vidi da je sklepan za prodaju jer lik ima auto otpad. Lep auto za leto i odlazak na reku, vikendica a može i po gradu.
Da li je taj motor 1.6 benzin od 110 ks isti kao u Renaultu (Megan, Scenic itd) ?Ima dve vrste tog 1.6 8ventilskog motora sa 90 konja i sa 100 konja NFZ ...posto 306 ima vecu tezinu od tone oko 1200 kg najbolje je ili taj od 100 konja ili 1.6 16 ventila sa 110 konja za koji kazu da je jedan od najboljih Pezo motora.
Nije isti ali slicna tehnologija.Da li je taj motor 1.6 benzin od 110 ks isti kao u Renaultu (Megan, Scenic itd) ?