Koji auto kupiti

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
12.442
Ako nista drugo ta Alfa bar ima ono nesto u srbi za razliku od tog tvog plastikanera.
Drugo,pogledaj danas kako izgleda Alfa 156 koja se krenula praviti pre 25 godina a onda pogledaj svoj auto i videces da je sramota kako to tvoji kosooki naprave. Malo koji model ostane u secanju jer su uglavnom katastrofalnog izgleda.

botr

Iskusan
Poruka
5.786
Sve je tako kako Igi kaze. Nije ni percepcija svakog coveka ista. Nekome je odlican auto onaj koji ide, nema veze sto je iscukan, sto sve zvecka, lupa, sto su sedista pocepana, a za nekog je to krs.

mario80

Buduća legenda
Poruka
45.053
Ako nista drugo ta Alfa bar ima ono nesto u srbi za razliku od tog tvog plastikanera.
Drugo,pogledaj danas kako izgleda Alfa 156 koja se krenula praviti pre 25 godina a onda pogledaj svoj auto i videces da je sramota kako to tvoji kosooki naprave. Malo koji model ostane u secanju jer su uglavnom katastrofalnog izgleda.
Nemam gde da je vidim jer su se sve raspale i odavno na otpadima :lol: kada sam kupio jundai svratio do salona bila nova 156 karavan oko 40.000 evra ako se dobro sećam. Ja jundai platio 11 :lol: i vozim se dan danas bez troška promenio svećice :lol:

Zdrav razum

Buduća legenda
Poruka
31.448
Ma pusti njega on nema pojma njemu je alfa romeo super auto :lol:
U pravu si.
Alfe su vecinom ruzne [po mom kriterijumu].
O kvalitetu necu da komentarisem.....

Ko kaze da je super ..Gde sam to rekao..Opet izmisljas . Rekao sam da je ok, solidan autic .. Nego sad su ti i "nemački krsevi" dobri 😄
Postavio sam nekoliko slika mog Pasata starog skoro sad 19 godina.
Da malo parish oci.....nadam se da nisi preskocio taj moj post :)

Nemam gde da je vidim jer su se sve raspale i odavno na otpadima :lol:

Sumnjam da ima starijih Alfi po otpadima jer ih na ulici skoro ni ne vidjam.
Bas cu malo sad da googlam

igi192

Elita
Poruka
24.235
Na passata starog 20g da parim oci 🤣...E svašta auto koje mogu uzeti od 500€ ..evo par extra primeraka..
Screenshot_20230203_091113_Facebook.jpg

Zdrav razum

Buduća legenda
Poruka
31.448
Na passata starog 20g da parim oci 🤣...E svašta auto koje mogu uzeti od 500€ ..evo par extra primeraka..
Pogledajte prilog 1292110
Daj mi link gde to ima da se kupi za 500 eura pa da ga pazarim za delove :D
A rekoh ti da paris oci na mog Pasata ali ti iz besa i mrznje nisi hteo ni da ga pogledas jer moj je NOV NOV NOV......
Ali kad ti ne dajes linkove evo ja cu za tebe >
https://www.polovniautomobili.com/a...-passat-b55-4x4-kuka?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
https://www.polovniautomobili.com/a...wagen-passat-b55-tdi?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
https://www.polovniautomobili.com/a...olkswagen-passat-b55?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

ma ima ih jos X ali ljudi nece da ih prodaju ni za kakve pare [pa ni ja].
Tacno da mi das novu Alfu ili Mondea ne i ne.
Sahranice sve te kofe moj Paserati:p

botr

Iskusan
Poruka
5.786
A rekoh ti da paris oci na mog Pasata ali ti iz besa i mrznje nisi hteo ni da ga pogledas jer moj je NOV NOV NOV......
https://www.polovniautomobili.com/a...-passat-b55-4x4-kuka?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
https://www.polovniautomobili.com/a...wagen-passat-b55-tdi?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
https://www.polovniautomobili.com/a...olkswagen-passat-b55?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

Sahranice sve te kofe moj Paserati:p
Za 5.000e mora da bude perfektan

Za prvi se na oko vidi da nije ok.

Ovaj drugi ne zna ni da laze. Na oglasu 110k km, na satu 95, pise da je uvezen sa 68, a u Srbiji presao 17, a to je 85. Gde je presao ostatak?

Trecem ne stoji zadnji branik kako treba.

Da ne gresim, drugi i treci deluju dosta dobro, obzirom na starost, daleko su bolji od prvog.

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
12.442
O kvalitetu necu da komentarisem.....
Bolje da ne komentarises jer žJTD motor se bolje pokazao od TDI motora ma sta ti mislio jer ocigledno si neko ko nije promenio mnogo automobila i naleteo nba jedan dobar Pasat i sad ga hvalis a ima ih x koji su pljuvali po njemu.
Svakako je B5.5 nolji od B6 ali da je toliko dobar i jeftin za odrzavanje i nije. Koliko mu je veliki servis s obzirom da se moraju skidati branik i farovi?
A majstori danas deru samo tako pa se zapitaj da li je bas tako povoljan za odrzavanje. Plus trap sa 6 kugli po tocku umesto jedne.
Ako vec hoces da hvalis nesto onda pohvali Skotu SuperB ili Oktaviu koje su se pokazale bolje nego Pasat ili Golf.

botr

Iskusan
Poruka
5.786
Da kazem ja za v. Servis na EA288 tdi?samo pumpa vode je oko 100e. Ima neki elektro deo. Malo su pojednostavili oko spanera i rolera. Pk ima samo spaner. Uljnu pumpu pokrece zupcasti kais koji je u karteru, skida se karter zbog njega, s obzirom da to vec nije mlad auto, odlucio sam se da pronenim i njega i tom prilikom je ciscen karter, sito uljne pumpe, itd.

Sreca je sto kvalitetni delovi traju dugo, kaisevi su ojacani, bar 100.000 bi trebalo da predju.

Niska potrosnja ima drugu stranu medalje. Ususna grane je uhedno i interkuler i antifriz prolazi kroz nju i zna da probije i da ulazi u motor, cena nove sitnica, oko 1000e. Zamenske nema, samo original. Moze da se premosti jednostavno, tako da to spasava stvar.

Prva generacija cr tdi motora je bolja, po meni. Manje komplikovana. Sa 1.6 sam se fino navozao, sto svojim sto sluzbenim autom. I jeftino. Plus sto na 1.6 tdi chip dista dize snagu.

igi192

Elita
Poruka
24.235
Da kazem ja za v. Servis na EA288 tdi?samo pumpa vode je oko 100e. Ima neki elektro deo. Malo su pojednostavili oko spanera i rolera. Pk ima samo spaner. Uljnu pumpu pokrece zupcasti kais koji je u karteru, skida se karter zbog njega, s obzirom da to vec nije mlad auto, odlucio sam se da pronenim i njega i tom prilikom je ciscen karter, sito uljne pumpe, itd.

Sreca je sto kvalitetni delovi traju dugo, kaisevi su ojacani, bar 100.000 bi trebalo da predju.

Niska potrosnja ima drugu stranu medalje. Ususna grane je uhedno i interkuler i antifriz prolazi kroz nju i zna da probije i da ulazi u motor, cena nove sitnica, oko 1000e. Zamenske nema, samo original. Moze da se premosti jednostavno, tako da to spasava stvar.

Prva generacija cr tdi motora je bolja, po meni. Manje komplikovana. Sa 1.6 sam se fino navozao, sto svojim sto sluzbenim autom. I jeftino. Plus sto na 1.6 tdi chip dista dize snagu.
Sviđa mi se sto si promjenio kaiš na pumpi i očistio sito uljne pumpe
.To potapanje kaiša u ulje nije dobro ako se povremneno ne ocisti sito uljne pumpe.. Odradis jednom kako treba i miran si

Zdrav razum

Buduća legenda
Poruka
31.448
Bolje da ne komentarises jer žJTD motor se bolje pokazao od TDI motora ma sta ti mislio jer ocigledno si neko ko nije promenio mnogo automobila i naleteo nba jedan dobar Pasat i sad ga hvalis a ima ih x koji su pljuvali po njemu.
Svakako je B5.5 nolji od B6 ali da je toliko dobar i jeftin za odrzavanje i nije. Koliko mu je veliki servis s obzirom da se moraju skidati branik i farovi?
A majstori danas deru samo tako pa se zapitaj da li je bas tako povoljan za odrzavanje. Plus trap sa 6 kugli po tocku umesto jedne.
Ako vec hoces da hvalis nesto onda pohvali Skotu SuperB ili Oktaviu koje su se pokazale bolje nego Pasat ili Golf.
Veliki servis sa nakvalitetnijim delovima oko 350 eura. Moze i manje al koliko para toliko muzike:super:
Promenio sam dosta automobila naravno starijih i to ranije dok sam bio mladji.
Sad samo slusam i pratim, ostalo mi je u krvi, volim....
Skode - Oktavije istih godista kao Pasati su po oglasima 20-30 % jeftiniji.
Sta mislis zasto ?

p.s.trap ima 5 aluminijumskih ramena po tocku [samo prednji].
Jeste mana al traju ako cuvas, ako si normalan, zaobilazis rupe i ne divljas po lezecim pandurima kao da ti je sluzbeni auto

DarkMoon

Elita
Poruka
20.894

Za 5.000e mora da bude perfektan

Za prvi se na oko vidi da nije ok.

Ovaj drugi ne zna ni da laze. Na oglasu 110k km, na satu 95, pise da je uvezen sa 68, a u Srbiji presao 17, a to je 85. Gde je presao ostatak?

Trecem ne stoji zadnji branik kako treba.

Da ne gresim, drugi i treci deluju dosta dobro, obzirom na starost, daleko su bolji od prvog.
Ma da passat 2005 godiste presao 110k pa ko moze da veruje u to..

igi192

Elita
Poruka
24.235
Veliki servis sa nakvalitetnijim delovima oko 350 eura. Moze i manje al koliko para toliko muzike:super:
Promenio sam dosta automobila naravno starijih i to ranije dok sam bio mladji.
Sad samo slusam i pratim, ostalo mi je u krvi, volim....
Skode - Oktavije istih godista kao Pasati su po oglasima 20-30 % jeftiniji.
Sta mislis zasto ?

p.s.trap ima 5 aluminijumskih ramena po tocku [samo prednji].
Jeste mana al traju ako cuvas, ako si normalan, zaobilazis rupe i ne divljas po lezecim pandurima kao da ti je sluzbeni auto
Evo trazio si za delove ..trazi 850€ ima i tehnički 2001 km 380k ..sigurno ga možeš dobiti za 500€ ..
Screenshot_20230204_101202_Facebook.jpg