****** ih ta bela boja.
****** ih ta bela boja.
Da I onda zakačis auto od pre 25g.
Zasto Alfa nema navigaciju?
Nikad ne stigne dovoljno daleko da se izgubi![]()
Kupi kombi putnicki ima mesta a moze i da se zaradi ili seicenta pa ce vremenom da se razgazi.Interesuju me vasa misljenja koji prostoran auto uzeti.
Ja sam nesto u filmu skoda super b.Ali nije ni jeftin.
Kakav je ford mondeo,s max?
Dopada mi se sto su prostorni ali nesto fordove izbegavaju.
Takvu imao ujak, uglavnom je gurao u svakoj raskrsnici. Neki običan motor ne sećam se više. Sve što je moglo raspalo se. Više puta.A ja o ovome pričam.. To ni jedan pasata neće postići
Pogledajte prilog 1291327
Ne verujem da se nii dan danas se nista promenilo nije u kvalitetu, samo u dizajnuDa I onda zakačis auto od pre 25g
Meni je ruzan kao lopov u ponocA ja o ovome pričam.. To ni jedan pasata neće postići
Pogledajte prilog 1291327
Oni i ne znaju nista sem golfova ...u Republici Srpskoj se voze pezoi itekako.U Sarajvu 90% voze golfove...ja pre 10 godina u prolazu sa nekim pezoom kroz grad gledaju me kao "vidi ovoga"....Svak ima svoj ukus,ali.mislim da uz dobrog mehanicara i dobro odrzavanje moze svaki da bude dobar...
TAS je bio u vogošću pravili se golfovi isto ko ovde zastava.U Sarajvu 90% voze golfove...ja pre 10 godina u prolazu sa nekim pezoom kroz grad gledaju me kao "vidi ovoga"....Svak ima svoj ukus,ali.mislim da uz dobrog mehanicara i dobro odrzavanje moze svaki da bude dobar...
Nema veze sto je tebi ruzan ostaju trazeni ,kolekionari ih uzimaju ..Zato I kažem da cu uzeti jednu TBI i sredini i ostaviti..Nisam Golfa Ralley nisam G60 ni e36 cabrio ali cu nju dok su joj cene na dnuNe verujem da se nii dan danas se nista promenilo nije u kvalitetu, samo u dizajnu
Meni je ruzan kao lopov u ponoc
Kolekcionari uzimaju sveNema veze sto je tebi ruzan ostaju trazeni ,kolekionari ih uzimaju .
Ne ..pasata ne a ni golfove dizele.. Moras malo vise da pratis da bi znao sta i kada uzeti nesto i da li to ima potrcijala za skokKolekcionari uzimaju sve
Pogledaj cene oltajmeraNe ..pasata ne a ni golfove dizele.. Moras malo vise da pratis da bi znao sta i kada uzeti nesto i da li to ima potrcijala za skok
Nema sta da gledam znam ne trazi se sve. neki idu visoko i trazeni su a neki ne toliko i nije ih lako prodati .Pogledaj cene oltajmera
To je tacno.neki idu visoko i trazeni su a neki ne toliko i nije ih lako prodati .
Zavisi kako koja ima ih par koje su otisle visoko.To je tacno.
A jel Alfa ide visoko i jel trazena ?
Vazi i za Audi pogotovo iz 80 tih.Zar to isto ne vazi za npr Audi ili neku drugu marku ili je Alfa u potraznji ?
Važi naravno ali ovi sto imaju veze sa relijem iz 80tih su bas eksplodirali sto se tice cene.. novije 80ke nisu nesto na ceni ni u cabrio veziji ni prvi A4 cabrio ..Bmw e30 i e36 cabrio su otisli u neboZar to isto ne vazi za npr Audi ili neku drugu marku ili je Alfa u potraznji ?
Bas zbog relija i Audi i Lancia i Pezo...jer tu su se razvijale tehnologije kao i u formuli 1 nego ljudi to olako shvataju.Važi naravno ali ovi sto imaju veze sa relijem iz 80tih su bas eksplodirali sto se tice cene.. novije 80ke nisu nesto na ceni ni u cabrio veziji ni prvi A4 cabrio ..Bmw e30 i e36 cabrio su otisli u nebo
E ta Lancia Delta integrale je bila moj auto br 1 na listi ali je uvek bila skupa a sad je katastrofa skupa kao I Audi quattroBas zbog relija i Audi i Lancia i Pezo...jer tu su se razvijale tehnologije kao i u formuli 1 nego ljudi to olako shvataju.
Ali je imao Golfa 2 Rallye proizvwdenog u 5000 komada jako trazena roba danas.. Neki dan stavio covek na prodaju orginal trazi 30k € a fali dosta tj ne puno da bude 100% ali je problem što delova nema a I kad ih nades skupi ko dragi kamenGolf nije ni imao uspeha u reliju niti se takmicio nesto koliko se secam mozda samo u nekim drugim klasama.
Nema tu guranja ako mislis da idobijes dobru cenu... ja licno nebi dao toliko para za Golfa koji nije kompletan ..Znas li kako gledaju ta auta posalju ih na dupli tehnicki u servis koji je specializovan za provere pa ti naprave listu falinki svako karabudenje stoji na njoj.. pregled kosta 200€Naguraj delove od sinhra poso gotov isti k. Na bilo koji 1.8 naguraš glader.