Koji antivirusni program?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Peca.o

Zainteresovan član
Poruka
115
Do sada sam koristio PANDA SOFTVER antivirusni program,i prilicno sam zadovoljan sa njim.Medjutim posto mu je istekao rok(expire date),sada sam ostao bez anti virusnog programa,pa me interesuje da li postoji neki sait za besplatan download anti vir. softvera, i koji mi savetujete? HVALA!!!

E moj brate da ja tebi malo objasnim neke stvari u vezi Pande. Pre svega ona je vodeca ali vodeca u svetu znaci iz milion razloga od kojih cu ti ja nabrojati samo neke:
1)Prvi (ako ne i jedini) antivirus koji skenira registracije (govorim o Pandi 9 koju bi ti trebao da stavis a ne o 7-ici koja je stara preko dve godine)
2)Prvi antivirus koji te stiti od spywera i adwera.
3)Malopre sam kod prijatelja skenirao njegovo sistem sa Nortonom 2005 koji je on imao i kada je Norton zavrsio prijavio je 50.000 fajlova (i nijedan virus nije nasao) skeniranih u kompu (u smislu : toliko ih i ima u sistemu). Onda smo ga makli i stavili Pandu 9 koja je skenirala sistem i videla 287.000fajlova medju kojima 20adwera (te adwere nije prethodno video ni Ad-Aware SE Personal ni Microsoft beta antispuware)i 7 hijac tools (norton ni ne zna sta je to). Norton broji oko 70.000virus definition a Panda 91.000.
4)Nova Panda ima u sebi Tru prevent znaci posedni mali antivirus koji te stiti i kad ti AV nije updatovan! Nemoj updatovati svoj AV 1 mesec ostaces zasticen jer Tru prevent radi na posebnom sistemu pracenja rada aplikacija koji cim primeti da se program cudno ponasa on sumnjivi fajl baca u kvarantin sve dok se Panda ne updatuje i vidi sta ce posle sa tim fajlom da uradi.Otkako postoji Tru prevent (inace to je jedini AV na planeti koji radi uporedo (znaci kao dodatak svim ) sa svim ostalim antivirusima) nijednom nije dao laznu uzbunu!
5)Prva i jedna od retkih koja ima u sebi antidiler!
6)Ne opterecuje komp i ima ultra fast scan.Niko ne skenira brzinom kojom ona to radi.
7)Estetski je smesno porediti bilo koji program sa njenim interfejsom i sl.I tako dalje i tako dalje znaci svi koji se zale na nju ili nemaju iskustva ili ako im bilo sta nije u redu sa kompom oni krive AV a pojma nemaju ni sta im je problem Nadam se da sam bio od pomoci.Ako ti treba serial za Pandu Platinum Internet security 9 samo me pitaj mailom reci cu ti.

Peca.o:
Do sada sam koristio PANDA SOFTVER antivirusni program,i prilicno sam zadovoljan sa njim.Medjutim posto mu je istekao rok(expire date),sada sam ostao bez anti virusnog programa,pa me interesuje da li postoji neki sait za besplatan download anti vir. softvera, i koji mi savetujete? HVALA!!!

Panda je dobra!!

Pokusaj naci nacin na netu da ti ne istekne rok(expire date)!!

Nista nije nemoguce!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back