koji antivirus imate?

Ja mislim, dakle mislim da ti nisi nesposoban i da nemozes da nadjes......
Samo mi reci lepo kako nalazis za druge AV-se ? Ili su oni svi operativni bez serial numbersa :lol:..........

@sasa6

Kakvo je uopste stanje sa Bitom,po pitanju cracka,seriala ili sta vec koristi?

Pazi ovako, serial koristi, imaju neki patchevi, ali ja za ovih par godina od kako ga koristim nisam naisao ni na jedan a da nije zarazen !
Nalazis lepo po netu seriale i ukucavas....... S tim sto je vecina istekla..... E sada ja sam nasao pre par dana jedan serial, i pise mi da je licenciran na 180 dana, evo vec 7-mi dan ga koristim i da cuknem u drvo sve radi perfektno...... znaci moze da se nadje.....

A ima i jedna ekstra fora !
Znaci pre instalacije i abdejtovanja BD-ra, treba da se u Windows folderu izmeni sadrzaj host fajla, i da se nesto otkuca (doda), i posle toga radi ko zmaj sa bilo kojim serialom.....
Ovo provereno radi jer sam ga isprobao na 2008 i tako sam ga dugo koristio, dok nisam zeznuo stvar sa instalacijom Linuxa pa sam morao da obaram sistem, sada sam presao na 2009, a vidim da je i 2010 vec izasao, sve u svemu strasan AV, samo se treba potruditi oko seriala.
A ovo sto sam pisao za host fajl ima da se nadje po netu......

PS. Ustvari imam ja kompletan proces izmene host fajla u text dokumentu, ako nekome treba, neka javi, napominjem, posle toga radi sa bilo kojim serialom.....provereno.

A ne vredi. Koji god sam stavljao antivirus svaki mi uspori komp kao da imam 4 trojana unutra koji rostaju po sistemu.
Moj komp nije bas jak, Fujitsu siemens 1,46 procesor i 512 ram. A oni svaki put sve tezu i zahtevniju verziju antivirusa prave.
Kaspersky i sad u zadnje vreme Avira mi usporavaju rad, Avast se tesko pokrece i dugo otvara stranice na netu. Nod je ok sto se usporavanja tice, ali propusta viruse.
Bolje i njega nego nista. I ostala je zadnja mogucnost, a to je onaj Pcclear i besplatan je.

Nego sam razmisljao bolje da mi komp radi neko vreme kako valja bez antivirusa, nego malo duze sa antivirusom i sve to sa pola resursa. Kad upadnu virusi dignem sistem ponovo i to je to.:)
1,46 Ghz, 512 ram... i računar ti se udavi sa avirom
avira bez ikkvih problema radi na računarima sa i sa duplo slabijom konfiguracijom

Ajde ti malo izbaci programe koji ti se nepotrebno dižu sa windowsom
i iskeniraj komp sa Malwarebytes' Anti-Malware i sa Spybot S & D
nećeš ni primetiti da imaš aviru ;)
ne koči ti AntiVirus komp
ili si ga ti preopteretio, ili si već zapatio neki spyware

Back