Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavi (instaliraj) Bit Defender, neces se pokajati.![]()
daj nam serial![]()
@sasa6
Kakvo je uopste stanje sa Bitom,po pitanju cracka,seriala ili sta vec koristi?
a dokle onda vredi ti seriali kad ih ubacis?
Nemam antivirus
Pa sta ti je tu cudno, mozda decko ima Linux.![]()
ma ko zna,danas imas ljudi koji i ne koriste uopste AV,pa onda kazu: al mi komp nesto usporen,bas se pitam sta mu je![]()
cak i kad nemamo internet konekciju treba nam AV,makar bilo kakav![]()
a to malo teze ako nema internet konekcije![]()
cak i kad nemamo internet konekciju treba nam AV,makar bilo kakav![]()
a to malo teze ako nema internet konekcije![]()
:
Pa dobro, nije bas teze, mislim jeste, moras kod nekoga stalno da ides da ti skida update u .exe sadrzaju.....
Pa nije za svaki AV update u .exe sadrzaju...
Ne znam za sve...
ja iskreno nikad nisam tako radio update,tako da ne mogu reci o updateovima bez konekcije
Nisam ni ja,ali sam nesto citao o tome...
Cini mi se da se downloaduje sa maticnog sajta,pa se to negde iskopira ako se dobro secam,ali ne secam se da je pominjan .exe fajl...
Mozda i gresim,stvarno ne znam.
1,46 Ghz, 512 ram... i računar ti se udavi sa aviromA ne vredi. Koji god sam stavljao antivirus svaki mi uspori komp kao da imam 4 trojana unutra koji rostaju po sistemu.
Moj komp nije bas jak, Fujitsu siemens 1,46 procesor i 512 ram. A oni svaki put sve tezu i zahtevniju verziju antivirusa prave.
Kaspersky i sad u zadnje vreme Avira mi usporavaju rad, Avast se tesko pokrece i dugo otvara stranice na netu. Nod je ok sto se usporavanja tice, ali propusta viruse.
Bolje i njega nego nista. I ostala je zadnja mogucnost, a to je onaj Pcclear i besplatan je.
Nego sam razmisljao bolje da mi komp radi neko vreme kako valja bez antivirusa, nego malo duze sa antivirusom i sve to sa pola resursa. Kad upadnu virusi dignem sistem ponovo i to je to.![]()