ja imam symantec antivirus
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koristim Kaspersky Internet Security 2010
.
ja sam pre neki dan instalirao avast 5,jel ima neko nekakvih iskustava sa njim?dobrih ili losih??
Ne slazem da je AVG najbolji od ponudjenih...Probao sam : Nood32, kaspersky, avast i AVG. i najbolje se pokazao AVG
Koristim Eset Smart Security 4,ali nikad neću reći da je najbolji,jer takvog nema!Bojim se da primat ne preuzme Microsoft Security Essentials,džabe je a ima odlične detekcione rezultate.
Meni je AVG propustio dosta toga.Ima dosta minus poena sa moje straneProbao sam : Nood32, kaspersky, avast i AVG. i najbolje se pokazao AVG
I ja sam imao slicno iskustvo.Na drugarovom kompu je propustio gomilu...Meni je AVG propustio dosta toga.Ima dosta minus poena sa moje strane
Pa ne moze ni jedan antivirus kompletno da te odbrani,svi propustaju...I Avast propušta,Anti- Malware mi pronašao celu hrpu zaraženih objekata, zinula sam od čuda
realno svi propustaju,neki manje neki vise,uvek uz jedan dobar antivirus treba imati jos najmanje dva alata(po mom misljenju spybot i malwarebytes)to je stvarno dobra kombinacija i sto jedan propusti drugi pokupi a sto drugi propusti treci pokupi,a sad ako treci propusti onda rusimo sistem