Koji alkohol za emotivnu ranu?

Mi, žene uglavnom cmizdrimo , osudjujemo sebe, rasplicemo u glavi sve i svašta.. a šta muškarci rade
Koje žene?

Ja se popnem na planinu.
Prvo dušu ispustim jedno pet-šes' puta i pitam se - "A šta ti je ovo trebalo? Zašto kao sav ostali svet ne sediš na obali reke u nekom kafiću, piješ limunadu, mirišeš na omiljeni parfem i uživaš? Ne ti se lomiš po vukohebini!"
I tako par puta. Pa kada se popnem na vrh pogledam i kažem - "Vauuuuuuuuu!"
Onda pri silasku - "Jaooo vidi ptičica! Jaooo kornjača! Jaooo kako miriše! Jao kakve boje!"
I zaboravim i što sam krenula.

Kakvo cmizdrenje!
Onda 2 dana saniram ogrebotine, modrice, podlive...
Nema se vremena za ljubavne rane 😁

Čuj alkohol! Prevaziđeno.

Koje žene?

Ja se popnem na planinu.
Prvo dušu ispustim jedno pet-šes' puta i pitam se - "A šta ti je ovo trebalo? Zašto kao sav ostali svet ne sediš na obali reke u nekom kafiću, piješ limunadu, mirišeš na omiljeni parfem i uživaš? Ne ti se lomiš po vukohebini!"
I tako par puta. Pa kada se popnem na vrh pogledam i kažem - "Vauuuuuuuuu!"
Onda pri silasku - "Jaooo vidi ptičica! Jaooo kornjača! Jaooo kako miriše! Jao kakve boje!"
I zaboravim i što sam krenula.

Kakvo cmizdrenje!
Onda 2 dana saniram ogrebotine, modrice, podlive...
Nema se vremena za ljubavne rane 😁

Čuj alkohol! Prevaziđeno.
ima u toj prirodi nešto :ok:
i ja se popenjem na brdo i zapalim džoju i gledam stabla i umirem od smijeha :rotf: gledam kukca kako mi se penje uz nogu i umirem :rotf:
al zna bit i zajebano kad od malenog potočića vidim rio grande pa ga ne mogu prijeći :udriglavu: al sve u svemu odagnaš prave probleme :ok:

Back