Kojem biste dale-perso

Ma on samo glumi bed boja.... ima te neke razdragane ozarenosti u osmehu, uprkos svoj oštrini linija lica :)

cassel1-550x253.jpg

tako i ja isto ko on

- - - - - - - - - -

:lol:

A jes ružan kao pas, al je ipak hot

:rotf: :worth::worth:
:zag:

Ima nešto, da.

Ipak, kada su Francuzi u pitanju, moj numero uno tog poganog inteligentnog pogleda i te oštre asimetrične zamamne linije nosa i brade je Vinsent.

Vincent%20Cassel%202_1500.jpg

tumblr_ltshgiDgb61qmtagno1_1280.jpg

Ma on je mnogo seksipilan...ali su mi jedno bez drugog, na ravne casti, izgubili deo sarma...bas zato sto je on tako nepravilan dok je ona potpuno pravilna, on je sav vreo dok ona deluje nekako hladno...on je zilav a ona je podatna...sjajan su par bili...

Ma on je mnogo seksipilan...ali su mi jedno bez drugog, na ravne casti, izgubili deo sarma...bas zato sto je on tako nepravilan dok je ona potpuno pravilna, on je sav vreo dok ona deluje nekako hladno...on je zilav a ona je podatna...sjajan su par bili...
Ma daj, nije on za nju. Misim ne ložim se baš nešto na njegovu ženu; em sam prerasto, em mi je ono reakcija na nju u fazonu zaista lepa i odmerena žena, ono ko da sam video poster na zidu. Misim nemam ništa ni protiv njega, ono zgodan je i harizmatičan glumac, ima šarm i to; ali realno on je za nju šištavac. Njoj treba bre zreo i ozbiljan muškarac, neki Omar Šarif, nešto poput ovog brke iz Azerbejdžana ili odakle je već, što se sada trpa s njim.
Vensan je ovako više za devojčice od tridesetak godina i te neke princezice od pedeset, koje bi da dožive drugu mladost. Nije za ozbiljne žene.
Mada mi se sve više čini da ta Monika i nije baš ozbiljna žena ko što mislimo.

Back